Geen stagiairs maar jong professionals

U zoekt stagiairs, oftewel jong professionals zoals wij ze graag noemen, die weten hoe ze samen met een team úw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring kunnen bieden. Onze stagiairs zijn opgeleid om in te spelen op verschillende type gasten en situaties. Ze zijn ervan doordrongen dat niet elke gast hetzelfde is. Ze hebben geleerd waar zij het verschil kunnen maken met hun persoonlijkheid en talenten. Onze stagiairs starten dan ook met de juiste dosis aan kennis en ervaring aan een nieuw seizoen.

Werkervaring start al op de opleiding

Elk jaar studeren er 650 studenten aan onze mbo-opleidingen recreatie (Cosmo Academy en Van Hoorne Academy) en toerisme (TUI Hospitality Academy en Cosmo Academy Business Travel). De start van een mooie carrière begint voor onze studenten al op de eerste dag van de opleiding. En dat merkt u. Door intensieve persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach en het continu toepasbaar maken van de geleerde theorie in de praktijk maakt dat onze studenten al veel meters hebben gemaakt. Vandaar dat wij kunnen stellen dat iedere individuele student bij ons zichzelf aan het ontwikkelen is tot een jong professional.

Waar wij trots op zijn? Onze studenten zijn gastvriendelijk, weten zich mondeling goed uit te drukken, kunnen zich inleven in de gast en sluiten daar de dienstverlening op aan. Zij werken zelfstandig, maar zijn ook teamplayers. Ze stellen zich flexibel op en hebben een goed ontwikkeld organisatievermogen. Zij nemen gasten mee in hun enthousiasme en hun verantwoordelijkheidsgevoel.

Ik ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen tijdens mijn stageperiode. Het spreken voor grote groepen doe ik nu met het grootste gemak. Hier heb ik de rest van mijn carrière voordeel van.

Rebecca Jardel, oud-student Cosmo Academy

Tarieven stagiairs

De tarieven voor de inzet van stagiairs zijn inclusief werving, selectie, basistraining, vervanging bij uitval, opleidingsbijdrage, administratie en afdrachten ZVW. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

LEEFTIJDUURTARIEFDAGTARIEF (excl. BTW)*
Allround entertainer stagiair(e)€3,50€28,-

Let op: Inzet stagiairs onder voorwaarde dat de plaatsing voor 1 januari van elk jaar vastgelegd is met de klantrelatie en indien Cosmo stagiairs beschikbaar heeft.

  • Cosmo verloont eerlijk en transparant. De verloning en afdracht sociale lasten voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Wij gaan uit van 40-urige werkweek en verlonen ook volgens deze norm.
  • * Voor locaties buiten Nederland geldt een toeslag van 5% op alle bedragen.
  • Algemene voorwaarden; Op het servicepakket en inzet professionals en stagiairs zijn de algemene voorwaarden dienst Entertainment 2021 van toepassing.

Algemene voorwaarden Cosmo dienst Entertainment 2021

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid