Geen stagiaires maar young professionals

U zoekt stagiaires, oftewel young professionals zoals wij ze graag noemen, die weten hoe ze samen met een team úw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring kunnen bieden. Onze studenten zijn opgeleid om in te spelen op verschillende type gasten en situaties. Ze zijn ervan doordrongen dat niet elke gast hetzelfde is. Ze hebben geleerd waar zij het verschil kunnen maken met hun persoonlijkheid en talenten.

De start van een mooie carrière begint bij al onze studenten al op de eerste dag van de opleiding. En dat merkt u. Door intensieve persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach en het continu toepasbaar maken van de geleerde theorie in de praktijk maakt dat onze studenten al veel meters hebben gemaakt. Vandaar dat wij kunnen stellen dat iedere individuele student bij ons zichzelf aan het ontwikkelen is tot een young professional.

Onze studenten, uw young professional

Elk jaar studeren er 650 studenten aan onze mbo-opleidingen recreatie (Cosmo Academy) en toerisme (de TUI Hospitality Academy). Onze studenten lopen stage bij bedrijven die de ervaring en de beleving van de gast altijd centraal stellen. Dit doen ze onder andere binnen de functies van entertainer, front- /backoffice medewerker, receptionist, event medewerkers, reisleider of als (online) reisadviseur.

Voor een optimale begeleiding van de studenten is het mogelijk om Cosmo medewerkers samen met stagiaires in te zetten. Onze ervaren medewerkers ontzorgen u volledig van het stukje opleiden. Zij dragen tevens zorg voor het maken van de planning en het recreatieprogramma.

Wij kennen onze studenten en zij kennen ons

Door de kleinschaligheid van de academies kennen wij onze studenten ontzettend goed. Hierdoor weten wij als geen ander waar hun talenten en potentie liggen. Dat niet alleen, onze studenten kennen ons ook goed en durven ook tegen ons transparant te zijn. Samen gaan we het gesprek aan en kijken we welk bedrijf het beste past bij de persoonlijkheid en de ambities van de student. Op deze manier wordt er zowel voor u als voor de student een perfecte match gerealiseerd.

Ik hoop u snel te spreken

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met:

Isabelle van Aarle
E-mail: isabelle@wearecosmo.com
Hoofdkantoor: 073 62 49 931
Mobiel: 06-18116127

Onze partners

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid