Stagiairs

U zoekt stagiairs, oftewel jong professionals zoals wij ze graag noemen, die weten hoe ze samen met een team úw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring kunnen bieden. Onze stagiairs zijn opgeleid om in te spelen op verschillende type gasten en situaties. Ze zijn ervan doordrongen dat niet elke gast hetzelfde is. Ze hebben geleerd waar zij het verschil kunnen maken met hun persoonlijkheid en talenten. Onze stagiairs starten dan ook met de juiste dosis aan kennis en ervaring aan een nieuw seizoen. Aan enthousiasme en motivatie in ieder geval geen gebrek!

Werkervaring start al op de opleiding

Elk jaar studeren er 250 Cosmo Academy studenten af aan onze mbo-opleidingen entertainment & events (Den Bosch, Haarlem en Heerenveen) en toerisme (Den Bosch en Haarlem). De start van een mooie carrière begint voor onze studenten al op de eerste dag van de opleiding. En dat merkt u. Door intensieve persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach en het continu toepasbaar maken van de geleerde theorie in de praktijk maakt dat onze studenten al veel meters hebben gemaakt. Vandaar dat wij kunnen stellen dat iedere individuele student bij ons zichzelf aan het ontwikkelen is tot een jong professional. Bovendien komen onze studenten in aanraking met diverse toonaangevende professionals uit het werkveld en werken ze aan interessante projecten. Deze kennis en praktijkervaring nemen zij mee naar volgende stages of functies.

Waarom stagiairs van Cosmo?

Waar wij trots op zijn? Onze studenten zijn gastvriendelijk, weten zich mondeling goed uit te drukken, kunnen zich inleven in de gast en sluiten daar de dienstverlening op aan. Zij werken zelfstandig, maar zijn ook teamplayers. Ze stellen zich flexibel op en hebben een goed ontwikkeld organisatievermogen. Zij nemen gasten mee in hun enthousiasme en hun verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast zijn onze studenten en aankomend stagairs zeer gemotiveerd en vol goede energie. Wellicht bieden ze nieuwe inzichten of tillen uw bestaande werkzaamheden naar een nog hoger niveau.

De voordelen van onze stagiairs

Misschien heeft u extra handjes nodig om alle werkzaamheden te verrichten. Of bent u bezig met een project waar de kennis en kunde van onze studenten goed van pas komen? Zet dan de stagiaires van Cosmo in. Als leerbedrijf kunt u stagiaires vormen naar uw praktijk. U bent een belangrijke bron van inspiratie en geeft waardevolle basis- en praktijkkennis mee. Tevreden aan het einde van de stageperiode? Dan heeft u direct goed ingewerkt personeel die al vele kneepjes van de branche kent. Ze kunnen meteen voor u aan de slag en houden uw bedrijf jong en actueel.

Ik ben enorm gegroeid in mijn zelfvertrouwen tijdens mijn stageperiode. Het spreken voor grote groepen doe ik nu met het grootste gemak. Hier heb ik de rest van mijn carrière voordeel van.

Rebecca Jardel, oud-student Cosmo Academy

Interesse? Neem direct contact op!

Bent u nog op zoek naar enthousiaste stagiaires die uw bedrijf komen versterken? Cosmo leidt mbo-studenten op tot professionals op het gebied van recreatie, hospitality en toerisme. Met grote passie en leergierigheid komen onze aankomende studenten graag met werkgevers uit de branche in contact om hier nog meer werkervaring op te doen. Heeft u interesse? En een plekje open voor een stagiair(e)? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We overleggen graag met u alle mogelijkheden en beantwoorden eventuele vragen.

Algemene voorwaarden Cosmo dienst Entertainment

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid