nieuws opleiding van hoorne entertainment 2022
nieuws opleiding van hoorne entertainment 2022

Wil jij doorbreken in de wereld van entertainment en performance?

Deel dit bericht op

Hou je van zingen, dansen, acteren en blije mensen (vooral kinderen!) dan kijken wij er naar uit om jou te ontmoeten! Op de Cosmo Academy bij Koning Willem 1 College in Den Bosch starten Cosmo en Van Hoorne Entertainment een unieke mbo-opleiding, bol niveau 3 of 4. Samen gaan ze op zoek naar jonge talenten die het gaaf vinden om werkzaam te zijn in de professionele entertainment branche. Vanaf 1 september 2023 kun jij  starten met deze opleiding tot Zelfstandig medewerker Entertainment & Performance of Leidinggevende Entertainment & Performance

Business partner Van Hoorne Entertainment
Directeur Michael van Hoorne kijkt uit naar de start: “Van Hoorne Entertainment heeft een belangrijke rol bij de invulling van de lessen. Door deze samenwerking maken de studenten vanaf dag één kennis met de praktijk en ons bedrijf. Stageplaatsen in de professionele entertainment branche zijn uiteraard voor deze studenten gegarandeerd. Kortom de perfecte springplank naar een kansrijke carrière in de vrijetijdsbranche.”

Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt en auditie doen is onderdeel van de aanmeldprocedure; deze vindt plaats op dinsdag 24 januari 2023.

Unieke mbo-opleiding

Je wordt opgeleid tot een professional, die het verschil maakt in de ervaring en beleving van iemand die een voorstelling, evenement, theater, festival, vakantie- of attractiepark bezoekt. Jij werkt daar waar het gebeurt: rechtstreeks op het podium en in contact met de gast! Jij stelt dagelijks alles in het werk om de bezoekers, zowel klein als groot, een bijzondere en unieke belevenis mee te geven. Werken in dit vakgebied voelt meestal niet eens als werk. Dagelijks speelt de combinatie van dansen, zingen, acteren, organiseren én gastvrijheid voor jou de hoofdrol.

‘Powered by’ Van Hoorne Entertainment betekent dat dit bedrijf nauw betrokken is bij de samenstelling en gedeeltelijke uitvoer van het (praktijk)onderwijs.

  • Je danst, zingt, acteert en presenteert
  • Je coördineert, organiseert en coacht je teamleden
  • Je hebt altijd blije mensen (vooral kinderen!) om je heen
  • Je werkt in de professionele entertainmentbranche
  • Je begeleidt diverse activiteiten voor en na shows
  • Je leert alles over gastvrijheid
 

Vrijdag 4 november  2022 16.00 – 20.00 uur
Zaterdag 5 november 2022 10.00 – 14.00 uur
Woensdag 1 februari 2023 16:00 – 21:00 uur

Locatie: Koning Willem 1 College Vlijmenseweg 2, Den Bosch

Kom naar één van de open dagen -> aanmelden kan hier

Waar ken je Van Hoorne Entertainment van?

Van Hoorne Entertainment, opgericht in 2003, is een gerenommeerd specialist in de wereld van familie-entertainment. Jaarlijks worden de theaterproducties in Nederland bezocht door ruim 450.000 gasten. Jonge kinderen in en hun (groot)ouders genieten samen van producties en merchandise van (internationale) merken als Woezel & Pip, PAW Patrol, Peppa Pig, Fien & Teun, Brandweerman Sam en meer. Bovendien ontwikkelt Van Hoorne elk jaar een nieuwe sprookjesmusical voor het gehele gezin. Naast het theater beschikken ze over een eigen You-Tube kanaal. Ze produceerden een bioscoopfilm van het bekende duo Fien & Teun en diverse televisieproducties bij RTL Telekids zoals Pipo de Clown.

Daarbij verzorgt het bedrijf live-entertainment voor recreatie- of attractieparken, zoals Julianatoren en Duinrell. Door heel Nederland en België komen mensen in aanraking met de producties van Van Hoorne Entertainment. Evenementen als het Landgoed van Sinterklaas en Sint on Ice maakten deel uit van het diverse entertainmentaanbod, maar ook met roadshows en meet & greets met bekende kinderhelden als PAW Patrol, Spongebob, Kikker, Woezel & Pip, Thomas de Stoomlocomotief en Dora. Tot slot openden zij het attractiepark de Avonturenboerderij Molenwaard en Vakantiepark Molenwaard!

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid