Volgende bericht»

Nieuwe directie Cosmo

Deel dit bericht op

Graag laten wij weten dat per 1 juli 2022 Cosmo ‘nieuwe’ eigenaren kent. Isabelle van Aarle en Edmond Knapen vormen de nieuwe directie en nemen het stokje over van Yvonne Verhoeven en Frank Heijckmann.

Met 5 krabbels wordt 27 jaar levenswerk overgedragen. Met veel vertrouwen, plezier en passie gaan Isabelle en Edmond het bedrijf verder ontwikkelen, uiteraard met behoud van de bekende magische Cosmo vibe! Beiden zijn al tientallen jaren verbonden aan Cosmo en na de zomervakantie presenteren zij hun toekomstvisie op alle Cosmo bedrijven.

Adios magisch Cosmo

Yvonne Verhoeven oprichtster en directeur van Cosmo licht haar afscheid toe;
2 jaar geleden heb ik besloten dat ik het Cosmo avontuur ga afsluiten en nu wordt het stokje officieel overgedragen aan Isabelle en Edmond. Wat zijn er veel mooie herinneringen; het samen vertrekken met een aanhanger vol spullen richting Spaanse zon, jong zijn en in het diepe springen, hard werken, veel leren, veel plezier op de werkvloer en ondernemen met vallen en opstaan.
Ik ben enorm trots op de grote stap die we naar onderwijsland hebben gemaakt en op het fantastische netwerk aan leisure en travel bedrijven, waarmee we met onze 5 academies intensief samenwerken.
Het mooiste aan Cosmo is dat je elke dag in contact bent met mensen, niet zomaar gewone mensen, nee, te gekke, leuke, enthousiaste mensen. Dat zorgde voor positieve energie en groei. Sommige van deze energieke, leuke en enthousiaste mensen zijn vrienden voor het leven geworden, hoe bijzonder is dat.
We gaven 1000-en mensen een once in a life time experience, die heeft bijgedragen aan de persoonlijke ontwikkeling van jongeren. Dit werd gewaardeerd en als enorm bijzonder ervaren. Het is goodfeeling; een soort van magie, die iedereen begrijpt als je het eens hebt aangeraakt.
En nu mijn volgende stap; Ik heb ervoor gekozen om mij de komende jaren te gaan richten op jongeren. Graag wil ik weer rechtstreeks in contact staan met deze gave club. Daarom ga ik in september starten met de opleiding jongerenspecialisatie psychotherapeut in Amsterdam.
Ik kijk terug op 27 mooie Cosmo jaren, ben dankbaar dat Edmond en Isabelle, met mooie nieuwe plannen hun koers gaan varen. Ik ben en blijf een grote fan en zal alles op de voet blijven volgen.
Salu2 Yvonne
Deel dit bericht op
Volgende bericht»

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid