nieuws opleiding van hoorne entertainment 2022
nieuws opleiding van hoorne entertainment 2022

Wil jij doorbreken in de wereld van Entertainment en Performance?

Deel dit bericht op

Kom dan studeren aan de Cosmo Academy Entertainment & Performance bij KW1C in Den Bosch. Cosmo en Van Hoorne Entertainment hebben er voor gekozen samen op zoek te gaan naar jonge talenten die het gaaf vinden om werkzaam te zijn in de professionele entertainment branche. Vanaf 1 september 2023 starten we met deze unieke opleiding tot leidinggevende Entertainment en Performance (niveau 4) en zelfstandig medewerker Entertainment en Performance (niveau 3).

Hou je van zingen, dansen acteren en blije mensen (vooral kinderen) dan kijken wij er naar uit om jou te ontmoeten!

Maak kennis tijdens de Open dag

Locatie: Vlijmenseweg 2, Den Bosch

Logo Koning Willem 1 college Datum Tijdstip
Open dag Woensdag 1 februari 2023 16.00 – 21.00 uur
Open dag Woensdag 15 maart 2023 16.00 – 21.00 uur
Open middag Dinsdag 20 juni 2023 14.00 – 16.00 uur

Unieke mbo-opleiding

Mbo Entertainment & Performance

Je wordt opgeleid tot een professional, die het verschil maakt in de ervaring en beleving van iemand die een voorstelling, evenement, theater, festival, vakantie- of attractiepark bezoekt. Jij werkt daar waar het gebeurt: rechtstreeks op het podium en in contact met de gast! Jij stelt dagelijks alles in het werk om de bezoekers, zowel klein als groot, een bijzondere en unieke belevenis mee te geven. Werken in dit vakgebied voelt meestal niet eens als werk. Dagelijks speelt de combinatie van zingen, dansen, acteren, organiseren én gastvrijheid voor jou de hoofdrol.

Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

 

Waar ken je Van Hoorne Entertainment van?

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Het bedrijf produceerde al meer dan 70 familiemusicals, waaronder Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical, Doornroosje De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam, Peppa Pig en Sesamstraat. Ook heeft Van Hoorne Entertainment diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Pipo de Clown. Daarbij verzorgt het bedrijf familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- of attractieparken, zoals Julianatoren, Duinrell en Burgers Zoo. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 haar eigen themapark: Avonturenboerderij Molenwaard.

 

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid