Wil jij doorbreken in de wereld van Show & Entertainment?

Deel dit bericht op

Kom dan studeren aan de Van Hoorne Academy bij Zadkine, Travel & Leisure College in Rotterdam. Cosmo en Van Hoorne Entertainment hebben er voor gekozen samen op zoek te gaan naar jonge talenten die het gaaf vinden om werkzaam te zijn in de professionele entertainment branche. Vanaf 1 september 2020 starten we met deze unieke opleiding tot Leidinggevende Show & Entertainment.

Dus hou je van zingen, dansen acteren en blije mensen (vooral kinderen!) dan kijken wij er naar uit om jou te ontmoeten!

Kom naar één van de open dagen

Locatie: Benthemplein 15, Rotterdam

Logo Van Hoorne Academy Datum Tijdstip
Open dag Vrijdag 17 januari 2020 15:00 – 20:00 uur
Open dag Zaterdag 18 januari 2020 10:00 – 14:00 uur
Open dag Dinsdag 10 maart 2020 15:00 – 20:00 uur

Unieke opleiding

Leidinggevende Show & Entertainment

Je wordt opgeleid tot een professional, die het verschil maakt in de ervaring en beleving van iemand die een voorstelling, evenement, theater, festival, vakantie- of attractiepark bezoekt. Jij werkt daar waar het gebeurt: rechtstreeks op het podium en in contact met de gast! Jij stelt dagelijks alles in het werk om de bezoekers, zowel klein als groot, een bijzondere en unieke belevenis mee te geven. Werken in dit vakgebied voelt meestal niet eens als werk. Dagelijks speelt de combinatie van zingen, dansen, acteren, organiseren én gastvrijheid voor jou de hoofdrol.

Ben je geïnteresseerd, schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

 

Waar ken je Van Hoorne Entertainment van?

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Het bedrijf produceerde al meer dan 70 familiemusicals, waaronder Rapunzel De Musical, De Kleine Zeemeermin De Musical, Doornroosje De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam, Peppa Pig en Sesamstraat. Ook heeft Van Hoorne Entertainment diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Pipo de Clown. Daarbij verzorgt het bedrijf familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- of attractieparken, zoals Julianatoren, Duinrell en Burgers Zoo. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 haar eigen themapark: Avonturenboerderij Molenwaard.

 

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid