Kom studeren aan de Cosmo Academy Business Travel in Hoofddorp

Hoofddorp is de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. De plaats heeft een inwonersaantal van maar liefst 75.597. Oh, en trouwens er zullen ook regelmatig vliegtuigen over Hoofddorp heen vliegen want het ligt dicht bij Schiphol. De Cosmo Academy Business Travel bevindt zich op de Paxlaan 26 in Hoofddorp. Deze school is persoonlijk, betrokken en sfeervol. Daarnaast zijn er een tal van faciliteiten te vinden op deze moderne locatie. 

Wil jij studeren in Hoofddorp? Schrijf je hierin voor de Cosmo Academy Business Travel

Hoofddorp de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer

In Hoofddorp is genoeg te ontdekken en te zien. Midden in het groen, modern met een dorps gevoel en tevens ook om de hoek van grote steden als Amsterdam en Haarlem. Je kunt alle kanten op!  

Na een dagje hard studeren even shoppen in Hoofddorp Winkelstad? Dat moet je zeker doen! Hoofddorp Winkelstad is het bruisende hart van Haarlemmermeer waar winkelen, werken, wonen, stappen en cultuur uitstekend met elkaar samengaan. Het winkelcentrum bestaat uit een prachtige mix van (grote) winkelketens en lokale speciaalzaken. En goed om te weten is dat Hoofddorp Winkelstad 7 dagen per week geopend is.  

Makkelijk de overstap maken naar het hbo na het behalen van je niveau 4 diploma

Na het behalen van jouw mboniveau 4 diploma kan jij ervoor kiezen om een vervolgstudie te gaan volgen op het hbo. Denk bijvoorbeeld aan hbo-opleidingen zoals: business travel management of tourism management. Goed om te weten is dat jij bij veel hogescholen in de buurt, denk aan Amsterdam en Haarlem, terecht kunt voor een aansluitende hbo-opleiding. 

De Cosmo Academy Business Travel in Hoofddorp

In Hoofddorp vind je de Cosmo Academy Business Travel (mbo-niveau 4)

Schrijf je in voor de Cosmo Academy Business Travel

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid