Online je studie kiezen? Wij zitten voor je klaar

Voor jou is de tijd aangebroken om een vervolgopleiding te gaan kiezen. Door het enorme aanbod in opleidingen lijkt het misschien onmogelijk om de juiste keuze te maken en zie je door de bomen het bos niet meer. Wij zitten klaar om jou online verder te helpen zodat jij de juiste studiekeuze kan maken.

Wil je alvast een online voorlichting terugkijken? Dat kan; https://voorlichtingsweek.studiekeuzelab.nl/

 

Om jezelf de juiste vragen te stellen klik hier

De juiste studie kiezen

Misschien weet jij al heel goed wat je wilt gaan studeren en is het vinden van de juiste opleiding geen probleem. Het is ook heel begrijpelijk als je het nog niet zo goed weet en het maken van de juiste keuze lastig vindt. Misschien wil je wel ‘iets’ gaan doen met mensen, reizen of  evenementen. Cosmo biedt opleidingen in de toerisme, recreatie en entertainment branche op niveau 3 en 4. Wij leiden je op voor de banen van de toekomst.

In een telefonisch of virtueel gesprek vertellen we je graag alles over onze opleidingen en het daarbij behorende lesprogramma, de (buitenland) stages, en ons unieke Stay or Go programma. Een studie kiezen hoef je niet alleen te doen. Wij denken graag met je mee. Ook als blijkt dat één van onze Cosmo opleidingen minder goed bij jou past dan zijn wij hier open en eerlijk in.

 

Ja , ik wil meer weten over Cosmo Opleidingen

Informatie voor ouders

Uw kind zit in het laatste schooljaar en moet nu een belangrijke keuze maken; de vervolgstudie. Als ouder wil je daar zo goed mogelijk bij helpen en ondersteunen. Het aanbod aan opleidingen op het mbo is veel, heel veel. Wij kunnen ons goed voorstellen dat de stortvloed aan informatie voor zowel u als uw kind overweldigend is. Om te helpen bij het studiekeuzeproces is het nu mogelijk om een telefonisch of online voorlichtingsgesprek aan te vragen bij onze opleidingsmanagers. Wanneer u uw naam en telefoonnummer achterlaat op het contactformulier wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Ik wil graag een voorlichting aanvragen

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid