Carrière oud studenten

Onze (oud) studenten van de Cosmo Academy hebben allemaal een ander carrièrepad bewandeld. Waar de één direct na het afstuderen begon met een carrière in de recreatie, entertainment, evenementen of toerisme branche, koos de ander voor een ander pad en stroomde door naar een mbo 4 opleiding of ging zelfs door naar het hbo. Iedere ervaring en verhaal is uniek. Om je een beter beeld te geven van de verschillende vervolgstappen na je studietijd bij Cosmo hebben wij gesproken met onze oud studenten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaring. Op deze pagina kun je hun verhalen bekijken en lezen.

Benieuwd wat je na het behalen van je Cosmo Academy diploma kunt gaan doen? Oud studenten vertellen je binnen 1 minuut wat zij na de opleiding zijn gaan doen!

Benieuwd wat je na het behalen van je TUI Hospitality Academy diploma kunt gaan doen? Oud studenten vertellen je binnen 1 minuut wat zij na de opleiding zijn gaan doen!

Ontwikkel jezelf en ontdek je passies

In een relatief korte studentenperiode bij Cosmo ga je een enorme ontwikkeling door, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Je komt een stapje dichterbij volwassenheid en je komt er steeds meer achter wie je bent, wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Ons doel is een omgeving creëren waar groei gestimuleerd wordt. Mede dankzij je persoonlijke coach, medestudenten en docenten ontstaat er een veilig klimaat waarin je jezelf kunt ontwikkelen en je passies kunt ontdekken.

Oud studenten aan het woord

Met trots kijken wij naar onze oud-studenten, de alumni, die door heel Nederland en zelfs in het buitenland hun dromen nagejaagd hebben. We hebben met een aantal oud Cosmo studenten gesproken, om te kijken hoe het hun vergaat. Wat hebben ze bereikt na hun afstuderen? En hoe hebben ze hun studietijd bij Cosmo ervaren? Een aantal van hen deelt graag hun verhaal met je. Vol enthousiasme vertellen ze over de start van hun carrière, die begon met een diploma van Cosmo. Klik op de foto’s hierboven om de inspirerende verhalen te lezen.

Wil jij ook lid worden van onze Cosmo Community? Deel dan snel je contactgegevens met ons.

Meld je aan!

Laat je inspireren!

Inmiddels zijn er vele afgestudeerde Cosmo studenten die werkzaam zijn in de recreatieve-, toeristische- of vrijetijdssector in uiteenlopende functies. Door onze doelgerichte en persoonlijke aanpak en samenwerkingen met toonaangevende bedrijven uit de diverse branches zijn onze studenten extra kansrijk op de arbeidsmarkt en vinden ze een passende functie. Ze weten een lach op de gezichten van de gasten te toveren en weten als geen ander hoe ze gasten moeten entertainen. Laat je inspireren door de verhalen en wie weet spreken we jou over een aantal jaar op de plek waar het ooit allemaal begon…

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid