Mbo-opleidingen

Cosmo is de opleider op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen. Wij bieden kwalitatief goed scorende mbo-opleidingen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Tijdens een driejarige mbo-studie bij Cosmo ontdek je waar jij echt goed in bent en blij van wordt en maak jij belangrijke keuzes voor je verdere carrière. We bereiden jou voor op het werkveld of leggen de basis voor je vervolgstudie. Je volgt de mbo-opleidingen van Cosmo op verschillende ROC locaties in Nederland. Zo zijn we altijd actief in een locatie in de buurt. Op deze pagina vind je meer informatie over de mbo-opleidingen van Cosmo.

Mbo-studie

Tijdens een mbo-studie bij Cosmo word je voorbereid op het echte werk. Als BOL-opleider op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen leren we jou om gastvrij, georganiseerd en creatief te denken en dit vooral te doen. Want je leert het meeste door zelf aan de slag te gaan in het werkveld. Dankzij de unieke samenwerking die wij met het bedrijfsleven hebben, kunnen we interessante stages aanbieden. Zowel in Nederland als internationaal.

Persoonlijke aandacht vormt de rode draad van je mbo-opleiding bij Cosmo. We zijn dan wel actief in heel Nederland, maar op iedere locatie hebben we fijne docenten en begeleiders die jou graag beter leren kennen. Niet alleen als lerende professional, maar ook als mens. Zo haal je samen met Cosmo het maximale uit jouw mbo-opleiding.

Mbo-opleiding volgen

De mbo-opleidingen van Cosmo duren twee tot drie jaar, afhankelijk van het opleidingsniveau. Wij bieden mbo-opleidingen op niveau 3 en mbo-opleidingen op niveau 4 aan. Je volgt je mbo-opleiding op een van de ROC’s waar wij gevestigd zijn. Dit kan op vijf locaties: Den Bosch, Rotterdam, Haarlem, Heerenveen en Weert. Tijdens je mbo-studie loop je stage bij aansprekende bedrijven in jouw vakgebied. In het buitenland stagelopen is ook mogelijk in het tweede leerjaar. Hier leer je de fijne kneepjes van het vak en krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig professional.

Voor welke studie kies jij?

Het kiezen van een mbo-opleiding die bij jou past is altijd een uitdaging. Daarom vinden wij het belangrijk om je een goed beeld van onze opleidingen, onze werkwijze en onze leeromgeving te geven. Gedurende het schooljaar organiseren we verschillende informatiedagen op onze verschillende locaties. Wat zijn de kosten van de opleiding? Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het maken van een studiekeuze? Neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over alles wat Cosmo je te bieden heeft. Of we laten een van onze oud studenten dit vertellen, zij weten precies wat belangrijk is voor jou.

Inschrijven voor een informatiedag?

Onze partners

Cosmo werkt nauw samen met toonaangevende bedrijven die jou de kans bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Samen met het bedrijfsleven zoeken we naar uitdagende opdrachten, de beste begeleiding en een fijne omgeving waardoor jij alles uit je mbo-opleiding kunt halen.

Inschrijven voor een mbo-opleiding bij Cosmo doe je altijd bij een van de aangesloten ROC’s. Voor meer informatie over Cosmo en onze mbo-opleidingen kun je uiteraard wel contact met ons opnemen.

Neem contact op

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid