Cosmo Entertainment voor bedrijven

Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden wij het allerleukste om te doen! En daarvoor halen we alles uit de kast. Als ervaren entertainmentbedrijf maken we er een sport van jouw gasten, tijdens hun vakantie of dagje uit, een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Wat is Cosmo Entertainment?

Wij zijn een full-service entertainmentbedrijf die jou ontzorgt. Met onze diensten en oplossingen helpen we jouw entertainmentprogramma naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door geschikt personeel en leergierige stagiairs in te zetten. Maar hier houden onze mogelijkheden niet bij op. Wij kunnen je tevens helpen met het verzorgen van een bedrijfstraining hospitality op locatie en bieden shows, entertainment- en recreatieprogramma’s aan op campings en vakantieparken.

Shows & specials

Bekijk nu onze shows en aanvullende activiteiten voor een extra spectaculair entertainmentprogramma.

Bekijk hier ons aanbod

Workshops op locatie

Om jouw gasten net dat beetje extra te kunnen geven, kies je voor één van onze actieve workshops aan. Aan alle leeftijden is gedacht!

Ik heb interesse

Personeel

Een glimlach toveren op het gezicht van iedere gast. Onze entertainers maken van elk moment een feestje!

Ik zoek professionals

Stagiairs

De start van een mooie carrière begint voor onze studenten al op de eerste dag van de opleiding. En dat merk je!

Meer informatie

Wat heeft Cosmo Entertainment jouw park te bieden?

In deze tijd waarin jij als ondernemer in de toerisme en leisure branche al voldoende moet regelen, is het goed te weten dat Cosmo je volledig kan ontzorgen in jouw entertainment-programma; van concept tot personeel en de bijbehorende administratie.

Wij onderscheiden ons van andere entertainmentbedrijven door iedere gast op een passende manier de ultieme beleving en entertainment ervaring te bezorgen. Daarnaast ontzorgen wij in én denken we mee over:

  • Personele bezetting
  • Planning
  • Verloning
  • Het opzetten van entertainment op jouw park
  • Het optimaliseren van uw huidige entertainmentaanbod

Gerard Bouwhuizen: (Regiomanager Randmeren, EuroParcs)

“Het is ieder jaar weer leuk om te mogen werken met jonge en enthousiaste mensen met passie voor hun vak en opleiding. Samen met Cosmo staan wij voor sfeer en beleving op ons Resort of op een van de andere Resorts van EuroParcs.”

Peter Verhaaf: (Recreatie Coördinator, Camping Julianahoeve)

“Expertise op expertise zetten! Dat is wat Cosmo begrijpt! Een goeie balans tussen opleiden en de verwachtingen vanuit het werkveld. Een partner in beleving.”

Doen waar we goed in zijn

Als entertainmentbedrijf ligt onze kracht bij totale ontzorging, in de breedste zin van het woord. Zo houd jij meer tijd over om te investeren in het contact met jouw gasten en andere belangrijke aspecten die bij dit vakgebied komen kijken. Doe jij waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Omdat wij de toekomstig managers, medewerkers en event- entertainmentspecialisten zelf opleiden, weten we precies wat er verwacht wordt en welke vaardigheden en kennis nodig zijn om de vakantiegasten de best mogelijke ervaring te bieden.

Begeleiding door ervaren supervisors

Cosmo biedt als standaard service dat ieder team, gedurende het seizoen, begeleid wordt door onze ervaren supervisors. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en zorgen we ervoor dat jij nóg meer tijd hebt voor het contact met jouw gasten.

Daarnaast zijn onze praktijktrainers ook in het werkveld actief in het seizoen, waardoor er een perfecte afstemming is tussen onderwijs en de verwachtingen en wensen van het bedrijfsleven.

Til uw entertainmentprogramma naar een hoger niveau

Jouw gasten zijn onze gasten. Onze crew is veelzijdig en kan worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden waarbij gastvriendelijkheid centraal staat. Of je nu op zoekt bent naar een enthousiaste entertainer of een leidinggevende in entertainment die z’n zaakjes goed op orde heeft; wij helpen jou het maximale uit het entertainmentprogramma te halen.

Hoe drinkt u uw koffie het liefst?

Bij ons staat de koffie (of zoals we het hier in Brabant zeggen: ‘een lekker bakske koffie’) altijd voor je klaar. Graag maken wij kennis en vertellen wij u meer over Cosmo, onze crew en entertainmentdiensten.

Laat via entertainment@wearecosmo.nl je gegevens achter en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met jou op.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid