Uw gasten zijn in zekere zin ook onze gasten

Cosmo studenten en medewerkers ademen gastvriendelijkheid. Zij zijn gemotiveerd om het verschil te maken voor iedere individuele gast. Zo zijn ze opgeleid, zo zijn ze ‘gebakken’ als professionals in dit prachtige vak. Met ruim twintig jaar ervaring durven wij en kunnen wij ook gerust zeggen dat Cosmo een solide partner is voor onze klanten. Want dat is waar het wat ons betreft om draait. Partnerschap en samenwerking. Samen kunnen we het verschil maken.

Dat is er één van Cosmo

Als gerenommeerde opleider – voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot mbo-topopleiding – weten we hoe wij het beste uit iedere individuele student kunnen halen. Onze studenten leren veel in de praktijk zodat ze meteen de geleerde theorie toe kunnen passen en begrijpen waarom theoretische achtergrond nodig is. En dat zult u zeker merken: dat is er één van Cosmo. Die maakt het verschil.

Ben jij benieuwd wat Cosmo voor jouw bedrijf kan betekenen in personeel of diensten?

Hospitality starts with us

Onze crew kan worden ingezet voor verschillende uiteenlopende werkzaamheden waarbij gastvriendelijkheid centraal staat. Of u nu op zoekt bent naar een enthousiaste receptionist die meerdere talen spreekt, een host voor uw evenement of een teamleider entertainment die zijn zaakjes goed op orde heeft, Cosmo gaat graag voor u aan de slag. Ons doel is om u te ontzorgen. Wij zorgen voor goed opgeleid personeel zodat u zich op de rest kunt focussen. Een overzicht van al onze diensten vindt u hier bij Hospitality professionals.

Hoe drinkt u uw koffie het liefst?

Bij ons staat de koffie (of zoals we het hier in Brabant zeggen: ‘een lekker bakske koffie’) altijd voor u klaar. Graag maken wij kennis en vertellen wij u meer over Cosmo en onze crew.

Laat hier uw gegevens achter en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Contact opnemen

Onze partners

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid