Uw gasten zijn in zekere zin ook onze gasten

Al sinds 1996 ontwikkelen wij als Cosmo jonge mensen in gastvriendelijkheid. We bieden opleidingen, trainingen, stages en werkervaring. Wij geloven dat door het ontwikkelen van je persoonlijke vaardigheden met gastvriendelijkheid als rode draad, de toekomst naar je lacht. Onze kracht zit in het samenbrengen van het onderwijs en het bedrijfsleven. Daarnaast ondersteunen wij bedrijven in de branche bij het vinden van het juiste personeel en bieden wij entertainment- en recreatieprogramma’s op campings en vakantieparken.

Cosmo biedt als standaard service dat ieder team, gedurende het seizoen, begeleid wordt door onze ervaren supervisors. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en ontzorgen wij u, zodat u nóg meer tijd heeft voor het contact met uw gasten.

Onze entertainers maken van elk moment een feestje! Zij maken er een sport van om gasten, tijdens hun vakantie of dagje uit, een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden we het allerleukste om te doen! En daarvoor halen we alles uit de kast.

We are Cosmo!

Bent u benieuwd wat Cosmo voor uw bedrijf kan betekenen?

Hospitality starts with us

Onze crew kan worden ingezet voor verschillende uiteenlopende werkzaamheden waarbij gastvriendelijkheid centraal staat. Of u nu op zoekt bent naar een enthousiaste receptionist die meerdere talen spreekt, een host voor uw evenement of een teamleider entertainment die zijn zaakjes goed op orde heeft, Cosmo gaat graag voor u aan de slag.

Daarnaast denken wij graag met u mee voor het opzetten van entertainment op uw park of het optimaliseren van uw huidige entertainmentaanbod. Ons doel is om u totaal te ontzorgen.

  • We are involved
  • We are a network
  • We are 100% smile
  • We are future proof
Gerard Bouwhuizen: (Regiomanager Randmeren, EuroParcs)

“Het is ieder jaar weer leuk om te mogen werken met jonge en enthousiaste mensen met passie voor hun vak en opleiding. Samen met Cosmo staan wij voor sfeer en beleving op ons Resort of op een van de andere Resorts van EuroParcs.”

Peter Verhaaf: (Recreatie Coördinator, Camping Julianahoeve)

“Expertise op expertise zetten! Dat is wat Cosmo begrijpt! Een goeie balans tussen opleiden en de verwachtingen vanuit het werkveld. Een partner in beleving.”

Bent u benieuwd naar hoe Cosmo uw dienstverlening kan optimaliseren?

Hoe drinkt u uw koffie het liefst?

Bij ons staat de koffie (of zoals we het hier in Brabant zeggen: ‘een lekker bakske koffie’) altijd voor u klaar. Graag maken wij kennis en vertellen wij u meer over Cosmo, onze crew en entertainmentdiensten.

Laat via entertainment@wearecosmo.com uw gegevens achter en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

 

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid