We are Cosmo!

Er zijn heel veel redenen om bij Cosmo te willen werken. Wat bieden wij jou?

Een fijne werkomgeving

Bij Cosmo werken we op een inspirerende werklocaties, van de voormalige Koning Willem I Kazerne in Den Bosch tot aan een van de mooiste vakantieparken aan het Veluwemeer. We durven gerust te zeggen dat we een geweldige en informele organisatie zijn met een open werksfeer. We houden van saamhorigheid; dat is volgens ons de drijfveer voor succes!

Jouw ambities vinden wij belangrijk

Werkplezier en samenwerken staat bij Cosmo voorop. Daarom luisteren we goed naar waar jij energie van krijgt en kijken samen met jou altijd naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Er is volop ruimte voor persoonlijke aandacht.

Wat wil jij leren?

We stimuleren ondernemerschap en denken mee met jouw persoonlijke ontwikkeling. Heb je nieuwe ideeën of toffe initiatieven? Super, dat waarderen we enorm.

Natuurlijk hoort daar een goed salaris bij met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wat kun je nog meer van ons verwachten? Een goede collectieve pensioenregeling, reiskostenvergoeding en volop scholingsmogelijkheden. Onze collega’s zijn een kostbaar bezit en krijgen daarom alle aandacht. Zo zetten we onze jubilarissen uitgebreid in het zonnetje, verwennen we jou met kerst en op je verjaardag extra en organiseren regelmatig gezellige borrels. Ook houden we ervan om onze medewerkers af en toe te verrassen; dit zijn de bekende ‘Wow-momenten’ van Cosmo!

Join us!

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid