Mbo-opleiding leidinggevende

Het vermaken van mensen door middel van entertainment, het verzorgen van groepsreizen, het aansturen van collega’s en ondertussen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor je gasten? Dat is waar jij goed in bent en wat jij graag doet. Met onze mbo-opleiding leidinggevende word je hier alleen nog maar beter in. Tijdens deze studie leer jij jouw kwaliteiten in te zetten om dat te doen wat je leuk vindt. In drie jaar bereiden we jou voor op een glansrijke carrière in de wereld van entertainment, toerisme, recreatie en hospitality. Cosmo Opleidingen verzorgt verschillende mbo-opleidingen die je klaarstomen voor een leidinggevende rol bij toonaangevende bedrijven binnen de branche.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

De mbo-opleiding leidinggevende van Cosmo

Als leidinggevende in de entertainment en evenementen branche zorg je ervoor dat gasten altijd vermaakt worden. Dit doe je door evenementen te plannen, de gasten te ontvangen en door je collega’s aan te sturen. Tijdens de mbo-opleiding leidinggevende van Cosmo leer je jouw kwaliteiten en persoonlijkheid te herkennen en te gebruiken in je rol als leidinggevende. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden geven we jou de kans om ervaring op te doen tijdens projecten op school, workshops bij opdrachtgevers uit het werkveld en stages bij interessante leerbedrijven.

Onze mbo-opleiding leidinggevende volgen?

Cosmo is actief in heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen leiden we studenten op om de beste professionals in hun vakgebied te worden. Met de Cosmo Academy niveau 4 opleiding groei je uit tot een leidinggevende professioneel die het verschil maakt voor de klant, voor het team dat je aanstuurt en voor het bedrijf waarbij je in dienst bent. Na de driejarige mbo-opleiding leidinggevende ben je in het bezit van een niveau 4 diploma. Heb je al een diploma behaald voor onze niveau 3 opleiding? Dan kun je binnen één jaar het niveau 4 diploma halen.

Persoonlijke aandacht voor iedere student

Om het maximale uit je opleiding te halen, steken we bij Cosmo veel aandacht in het begeleiden tijdens jouw studieloopbaan. In drie jaar tijd zet jij de stap van student naar beroepsprofessional. Onze fijne docenten, die ruime ervaring in het werkveld hebben, kunnen je veel leren en tijdens projecten en stages bij bedrijven maak je kennis met het leven van een leidinggevende in de hospitality branche.

Om ook na je opleiding door te groeien is het investeren in jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk als het investeren in je professionele ontwikkeling. Daarom koppelen we iedere student aan een coach. Deze coach laat je inzien wat jij kan, waar je beter in kunt worden en hoe je het maximale uit jouw kwaliteiten haalt. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid waarmee jij klaar bent om te werken en te groeien in de branche.

Vragen over de opleiding of direct inschrijven?

Volg onze opleiding tot leidinggevende in de hospitality branche bij een ROC bij jou in de buurt. Je schrijft je in via de website van het ROC. Zou je graag wat meer willen weten over de opleiding? Neem dan contact op met Cosmo Opleidingen of bezoek een informatieavond.

Ik schrijf me in!

Meer weten over onze mbo-opleidingen tot leidinggevende?

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid