Mbo-opleiding Recreatie niveau 4

Werk je graag met mensen en is het aansturen van een team iets wat jij goed kan? Tijdens de Mbo-opleiding Recreatie niveau 4 van Cosmo leer je jouw passie en kwaliteiten optimaal te benutten om je gasten een perfecte beleving te bezorgen. In een dynamische omgeving bereiden we je voor op de prachtige wereld van de recreatie. We bieden iedere student onderwijs op maat aan. Samen met jou werken we naar het begin van een mooie carrière in de wereld van recreatie toe. We leiden je breed op, zodat je na het halen van je diploma alle kanten op kunt. Van het organiseren van reizen, het aansturen van een team tot het werken in een front office, met de opleiding Recreatie niveau 4 van Cosmo ben je er helemaal klaar voor.

Ik schrijf mij in!

Mbo Recreatie niveau 4

Cosmo staat bekend om praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op recreatie in de breedste zin van het woord. Tijdens de opleiding Recreatie niveau 4 leer je om jouw leidinggevende kracht in te zetten om een team aan te sturen en gasten te vermaken. Door stage te lopen bij interessante leerbedrijven doe je ervaring op in het werkveld en ben je meteen inzetbaar voor je werkgever na het afronden van de opleiding. Je werkt samen met je klasgenoten aan projecten voor toonaangevende bedrijven in de branche en we organiseren leerzame en leuke activiteiten waarbij je kennismaakt met professionals in het werkveld.

Je persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding Recreatie niveau 4

Tijdens de mbo-opleiding Recreatie niveau 4 groei je uit van student tot een professional in de recreatieve sector. Onze aandacht ligt hierbij niet alleen op de inhoud, we werken ook samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een coach toegewezen waar je regelmatig mee samenzit. Deze coach helpt je om het maximale uit jezelf te halen. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid.

Je diploma in de pocket? Ga aan de slag voor een mooie werkgever of studeer verder. De opleiding Recreatie niveau 4 is enorm breed; het is dan ook de perfecte springplank naar een succesvolle carrière in de recreatie of hbo-vervolgopleiding.

Welke opleiding kies jij?

We bieden onze opleiding Recreatie aan op niveau 3 en niveau 4. De opleiding Recreatie niveau 4 is gericht op een leidinggevende rol binnen een team van entertainers. Samenwerken met je medestudenten vormt dan ook een belangrijk onderdeel van je opleiding.

Je volgt de opleidingen van Cosmo bij een ROC bij jou in de buurt en organiseren regelmatig informatiedagen waar je meer over de mbo-opleiding Recreatie leert. Weet je niet zeker of onze opleiding bij jou past? Maak een studiekeuzetest of spreek af met een van onze oud-studenten die je graag meer vertellen over hun ervaringen.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Is een mbo niveau 4 opleiding Recreatie echt iets voor jou en wil jij de volgende specialist in de branche worden? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. We zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Binnen drie jaar ben jij klaar voor een mooie toekomst in de recreatie. Meer weten over de mbo-opleiding Recreatie niveau 3? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook zeker onze andere opleidingen even om er zeker van te zijn dat je de opleiding kiest die het beste bij jou past.

Ik schrijf mij in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid