Mbo-opleiding Recreatie niveau 4

Werk je graag met mensen en is het aansturen van een team iets wat jij goed kan? Tijdens de mbo-opleiding Recreatie niveau 4 van Cosmo leer je jouw passie en kwaliteiten optimaal te benutten om je gasten een perfecte beleving te bezorgen. In een dynamische omgeving bereiden we je voor op de prachtige wereld van de recreatie. We bieden iedere student onderwijs op maat aan. Samen met jou werken we naar het begin van een mooie carrière in de wereld van recreatie toe. We leiden je breed op, zodat je na het halen van je diploma alle kanten op kunt. Van het organiseren van evenementen, het aansturen van een team tot het werken in een front office, met de opleiding Recreatie niveau 4 van Cosmo ben je er helemaal klaar voor. 

Ik schrijf mij in!

Aanmelden voor een open dag?

Mbo Recreatie niveau 4 volg je bij Cosmo

Cosmo staat bekend om praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op recreatie in de breedste zin van het woord. Tijdens de opleiding Recreatie niveau 4 leer je om jouw leidinggevende kracht in te zetten om een team aan te sturen en gasten te vermaken. Door stage te lopen bij interessante leerbedrijven doe je ervaring op in het werkveld en ben je meteen inzetbaar voor je werkgever na het afronden van de opleiding. Je werkt samen met je klasgenoten aan projecten voor toonaangevende bedrijven in de branche en we organiseren leerzame en leuke activiteiten waarbij je kennismaakt met professionals in het werkveld.

Je persoonlijke ontwikkeling tijdens de mbo opleiding Recreatie niveau 4

Tijdens de mbo-opleiding Recreatie niveau 4 groei je uit van student tot een professional in de recreatieve sector. Onze aandacht ligt hierbij niet alleen op de inhoud, we werken ook samen met jou aan je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een coach toegewezen waar je regelmatig mee samenzit. Deze coach helpt je om het maximale uit jezelf te halen. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid.

Je diploma in de pocket? Ga aan de slag voor een mooie werkgever of studeer verder. De opleiding Recreatie niveau 4 is enorm breed; het is dan ook de perfecte springplank naar een succesvolle carrière in de recreatie of hbo-vervolgopleiding.

Welke opleiding kies jij?

We bieden onze opleiding Recreatie aan op niveau 3 en niveau 4. De opleiding Recreatie niveau 4 is gericht op een leidinggevende rol binnen een team van entertainers. Samenwerken met je medestudenten vormt dan ook een belangrijk onderdeel van je opleiding.

Je volgt de opleidingen van Cosmo bij een ROC bij jou in de buurt en organiseren regelmatig informatiedagen waar je meer over de mbo Recreatie niveau 4 opleiding leert. Weet je niet zeker of onze opleiding bij jou past? Maak een studiekeuzetest of spreek af met een van onze oud-studenten die je graag meer vertellen over hun ervaringen. Ben je benieuwd naar onze opleidingen? Bekijk onze andere niveau 4 opleidingen.

Open dagen

Het is belangrijk dat de studie, de sfeer en de school in het algemeen bij jou passen. Daarom is het goed om jezelf te verdiepen tijdens de een open dag. Je krijgt dan vaak een goed beeld van hoe alles gaat en hoe de mensen op school zijn. Daarnaast krijg je bij een open dag ook veel vrijheid om al jouw vragen te stellen. (oud)-studenten zijn beschikbaar om hun ervaringen met jou te delen.

Ervaringen van (oud) studenten

Je mogelijkheden na het volgen van een mbo recreatie niveau 4 opleiding zijn erg goot. Je kunt niet alleen (letterlijk) op veel gebieden aan de gang maar ook je eigen ideeën uitwerken en samen met je team vormgeven. Onze (oud)-studenten zijn op dit moment in verschillende sectoren werkzaam. Zo zijn er oud-studenten werkzaam als backoffice medewerker of eventhost bij toonaangevende bedrijven.

Lees over hun ervaringen

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Is een mbo Recreatie niveau 4 opleiding echt iets voor jou en wil jij de volgende specialist in de branche worden? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. We zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Binnen drie jaar ben jij klaar voor een mooie toekomst in de recreatie. Meer weten over de mbo-opleiding Recreatie niveau 3? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook zeker onze andere opleidingen even om er zeker van te zijn dat je de opleiding kiest die het beste bij jou past. 

Ik schrijf mij in!

Aanmelden voor een open dag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid