Onze entertainers zijn er voor uw gasten

Onze entertainers zijn er voor úw gasten, om úw gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen tijdens hun vakantie of dagje uit. En dat is wat onze entertainers het liefste doen en waar ze goed in zijn. Met het grootste gemak wordt er ingespeeld op elke situatie. Iedere individuele gast wordt op een passende manier benaderd voor het realiseren van de ultieme ervaring. 

Samenwerken met Cosmo betekent dat wij garant staan voor de juiste match van uw medewerkers, wij streven naar vaste teams en de kwaliteit gedurende het seizoen waarborgen door onze supervisors.  

Cosmo Entertainmentteam

·       Teamleiders

Wil je een team met meerdere entertainers? Dan weten we uit ervaring dat het goed is om een teamleider te nemen. Zo is de leiding van het team in handen van één persoon. Hij of zij is diegene die de contacten met jou onderhoudt, zodat je snel kunt schakelen. Kortom: een organisatietalent met een flinke dosis kennis en kunde in huis voor het opzetten en uitvoeren van het complete entertainmentprogramma.

·       Allround Entertainers

Al onze entertainers zijn breed opgeleid. Dit komt omdat ruim 85% van onze entertainers zijn afgestudeerd aan de Cosmo Academy. Zij kiezen bewust voor een baan in de vrijetijdsbranche en zijn breed inzetbaar.

Wij kennen een aantal specialisaties onder onze allround entertainers; 

·       Rangers 

De Cosmo Ranger club is een van de vele uitblinkers binnen het entertainmentprogramma. Onze getrainde Rangers nemen de kids elke dag mee op avontuur in de bossen. Van vlotten bouwen tot water zuiveren. De prachtige natuur staat centraal tijdens deze activiteiten. Ook zorgen de Kids Rangers ervoor dat het bos schoon blijft en zullen ze 1x per week met de hoofdrangers al het afval uit het bos halen.

·       Teenage entertainers 

Onze teenage entertainers houden ervan om jongeren (13+) een fantastische tijd te bezorgen. Niet alleen spreken en verstaan zij ‘hun taal’, maar weten hen ook nog eens te motiveren om in actie te komen. Met het motto: samen maken we een feestje, betrekken zij jongeren bij het maken van het programma. Helemaal op maat gemaakt. En omdat een beetje puber zijn dag vooral relaxed wil beginnen, werken de teenage entertainers, meestal in de middag en avond.

·       Show entertainers 

Onze entertainers zijn getraind in al onze basisshows. Cosmo onderscheidt zich met de inmiddels bekende dans- en theatershows. Uw gasten zijn direct enthousiast!

·       Sport entertainers 

Met een enorme drive en passie voor sport organiseren zij alle buiten activiteiten voor jong en oud!

Cosmo pleit voor een combinatie entertainmentteam van stagiaires en professionals. Om kwaliteit te garanderen en meer werkgelegenheid te creëren, adviseren wij in een team de verdeling van 40% werknemers en maximaal 60% stagiaires voor de juiste balans.

Cosmo Entertainment team

Algemene voorwaarden Cosmo dienst Entertainment

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid