Locaties Cosmo

Cosmo heeft met haar verschillende mbo-opleidingen een landelijke dekking. Je vindt onze academies op de volgende locaties:

Wil jij ook studeren aan één van onze academies? Zoek snel naar jouw locatie en je ontdek niet alleen welke opleidingen wij in jouw regio aanbieden. Wij vertellen je ook meteen wat het studeren in de door jouw gekozen stad zo leuk maakt.

Den Bosch

Midden in Brabant ligt het bourgondische ’s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch. Naast dat er niet één, maar twee van onze academies zijn gevestigd in deze gezellig stad, vind je hier nog veel meer leuks en lekkers. Elk jaar trappen wij het nieuwe studiejaar af met de lekkernij van Brabant, de Bossche bol. Misschien niet heel gezond, maar ooooooo zo lekker.

Lees meer over jouw studentenstad Den Bosch

Haarlem

Ga jij studeren aan de Cosmo Academy in Haarlem? Gefeliciteerd! Haarlem is niet alleen een mooie maar ook een hele leuke stad. Van leuke winkelstraten tot aan goede restaurants en gezellige kroegen. Haarlem heeft het allemaal.

De Cosmo Academy in Haarlem kent 2 opleidingen Business Travel en Entertainment & Events. Goed om te weten is dat deze school persoonlijk, betrokken en sfeervol is. Daarnaast zijn er een tal van faciliteiten te vinden op deze moderne locatie.  

Lees meer over jouw studentenstad Haarlem

Heerenveen

Heerenveen is een kleine stad, maar zeker niet minder gezellig. Als je lekker sportief wilt zijn is er in Heerenveen voldoende te beleven. Bovendien ben je binnen twintig minuten al van de kleine stad in de grote stad Leeuwarden.

Lees meer over jouw studentenstad Heerenveen

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid