Werken bij Cosmo Entertainment op een vakantiepark - vacature
Werken bij Cosmo Entertainment op een vakantiepark - vacature

Wat is er leuker dan je stage te lopen in vakantiesfeer! Bij ons werk je in een gezellig team, ben je even weg van huis en maak je herinneringen en vrienden voor het leven. Work hard, play hard is ons motto, maar je vrije uurtjes breng je dan wel meteen door in vakantievibes! Check hier alvast onze Spotify lijst met de lekkerste Summer hits!

Check hier onze gave stageplaatsen bij Cosmo Entertainment

Hoe ziet jouw werkdag er uit?

In de ochtend ontbijt je samen met je collega’s op het vakantiepark en nemen jullie de planning door. Overdag ben je bezig met sport- en spelactiviteiten of een uitgebreid kidsprogramma. Tussendoor neem je een duik in het zwembad of pak je een chill moment in de hangmat. Je repeteert nog even een laatste keer, om in de avond met het hele team te knallen tijdens het avondentertainment. Met een lekker drankje op het terras sluiten jullie met elkaar de dag af.

Je geld verdienen in vakantiesfeer!

Deze zomer verveel jij je niet, maar maak je ontzettend veel plezier met je team. Samen bezorgen jullie alle gasten een onvergetelijke tijd tijdens hun vakantie. En daarvoor halen we alles uit de kast. Bij Cosmo krijg je ’training on the job’ en een super begeleiding. Maar vooral maken we van elk moment een feestje!

Je organiseert en begeleidt activiteiten waar jij blij van wordt en waarin jij je enthousiasme en creativiteit méér dan kwijt kunt. Niet alleen de gasten bevinden zich in vakantiesferen, maar jij ook. Die glimlach krijg je gewoonweg deze zomer niet van je gezicht af!

Kijk snel welke leuke stageplaats er voor jou tussen staat

We are 100% Smile

Je staat op het punt een uitdagende en leerzame stap te maken binnen de entertainment- en recreatiebranche. Werken op een vakantiepark vereist een flexibele en enthousiaste houding. Jij bent de spreekwoordelijke held van de kinderen, de allemansvriend, de sfeermaker en samen met jouw team de organisatie van een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Daarnaast ben je tevens het visitekaartje van Cosmo en het vakantiepark. Dit betekent dat je ten alle tijden een 100% smile op je gezicht hebt en de verwachtingen van zowel de gasten als de parkmanager probeert te overtreffen.

Stagelopen bij Cosmo is super gezellig, de begeleiding is goed en het enthousiasme spatte er bij iedereen vanaf. Ongelooflijk hoe ik in deze maanden in mijn zelfvertrouwen ben gegroeid op Camping de Heldense Bossen! Het spreken voor grote groepen doe ik nu met het grootste gemak!

        Alyssa ter Haar, student Leisure en Hopitality – Cosmo Academy

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid