Studeren bij Cosmo

Studeren bij Cosmo is een goede keuze. Onze mbo-opleidingen op zowel niveau 3 als niveau 4 in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche. Onze opleidingen zijn te vinden op verschillende ROC’s in Nederland. Hieronder kun je jouw favoriete ROC kiezen om direct in te schrijven. Wij bieden kwalitatief goed scorende opleidingen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Dit wordt ook opgemerkt door onze studenten. Sinds 2011 worden onze opleidingen beoordeeld als top opleidingen. De Cosmo Academy niveau 4 in Haarlem is zelf verkozen tot de beste mbo-opleiding van Nederland in Toerisme en Recreatie. Een resultaat waar wij erg trots op zijn.

Inschrijven

Voor het volgen van een opleiding aan één van onze academies meld je je aan via de desbetreffende ROC. Nadat jij je hebt ingeschreven voor de opleiding ontvang je automatisch bericht van ons.

Ja ik wil mij inschrijven voor:

Koning Willem 1 College – Den Bosch

Nova College – Haarlem

Friesland College – Heerenveen

Zadkine Travel & Leisure College – Rotterdam  NIEUW; SHOW & ENTERTAINMENT

Gilde Travel & Leisure College – Weert

Meer informatie over onze mbo top opleidingen?

Versneld jouw mbo-opleiding halen

Ben jij in het bezit van een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4? Of heb jij een overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5? Dan heeft Cosmo een speciaal studietraject voor jou. Voor zowel de niveau 3 als de niveau 4 opleidingen bieden wij interessante versnelde trajecten aan.

Met een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 kun je binnen 1,5 jaar jouw mbo niveau 3 diploma behalen. Heb jij een overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5? Dan heb jij de mogelijkheid om binnen twee jaar af te studeren voor jouw mbo 4 diploma. Zo kun je als havist jouw mbo traject met één jaar verkorten.

Van het mbo naar het hbo

Na het afstuderen aan het mbo gaat de wereld van de arbeidsmarkt voor jou open. Heb jij het gevoel dat jij nog niet klaar bent met studeren? Dan kan je er ook voor kiezen om door te studeren. Met een mbo-diploma niveau 4 van onze Academies kan jij doorstromen naar het hbo.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid