Studeren bij Cosmo

Studeren bij Cosmo is een goede keuze. Wij bieden mbo-opleidingen op zowel niveau 3 als niveau 4 in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche. Onze opleidingen zijn te vinden op verschillende ROC’s in Nederland.

Hieronder kun je direct inschrijven bij jouw favoriete locatie. 

Kijk hier wanneer er een voorlichting of meeloopdag op jouw locatie is

Inschrijven

Voor het volgen van een opleiding aan één van onze academies meld je je aan via de desbetreffende ROC. Nadat jij je hebt ingeschreven voor de opleiding ontvang je automatisch bericht van ons.

Ja ik wil mij inschrijven voor:

Koning Willem 1 College – Den Bosch

Nova College – Haarlem

Friesland College – Heerenveen

Cosmo biedt jou

Met een Cosmo diploma ben jij een waardevolle aanwinst voor allerlei bedrijven met intensief klantcontact of wordt doorstuderen op het hbo easy!

Hieronder de voordelen van studeren bij Cosmo

  • les van vakmensen uit de praktijk
  • een persoonlijke coach met oprechte aandacht voor jou en je ontwikkeling
  • een kleinschalige leeromgeving
  • twee uitdagende stages in binnen- of buitenland met goede begeleiding
  • projectmatig studeren
  • een afwisselend praktijkprogramma in samenwerking met het bedrijfsleven
  • heel veel plezier met onze crew en mede-studenten

Dit alles zorgt er voor dat jij jezelf ontwikkelt tot een sterke gastvriendelijke persoonlijkheid met een glimlach die klaar is voor de toekomst.

Meer informatie over onze mbo top opleidingen?

Versneld jouw mbo-opleiding halen

Ben jij in het bezit van een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4? Of heb jij een overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5? Dan heeft Cosmo een speciaal studietraject voor jou. Voor zowel de niveau 3 als de niveau 4 opleidingen bieden wij interessante versnelde trajecten aan.

Met een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 kun je binnen 1,5 jaar jouw mbo niveau 3 diploma behalen. Heb jij een overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5? Dan heb jij de mogelijkheid om binnen twee jaar af te studeren voor jouw mbo 4 diploma. Zo kun je als havist jouw mbo traject met één jaar verkorten.

Van het mbo naar het hbo

Na het afstuderen aan het mbo gaat de wereld van de arbeidsmarkt voor jou open. Heb jij het gevoel dat jij nog niet klaar bent met studeren? Dan kan je er ook voor kiezen om door te studeren. Met een mbo-diploma niveau 4 van onze Academies kan jij doorstromen naar het hbo.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid