We are Cosmo

Welkom bij Cosmo!

Cosmo bestaat uit Cosmo Academy en Cosmo Entertainment.

Als de mbo-opleider in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche zijn wij al ruim 10 jaar verbonden aan diverse ROC’s in Nederland. Bij Cosmo leiden wij jou op voor de banen van de toekomst. Banen waar jij, als Cosmo student, het verschil maakt in de beleving en ervaring van een gast. Hoe we dit doen? Door theorie en praktijk samen te brengen in onze mbo-opleidingen en jou te leren waar gastvriendelijkheid echt om draait. Want daarmee kan jij als afgestudeerde Cosmo student het verschil maken We werken nauw samen met bedrijven in de branches waarvoor we opleiden. Tot onze businesspartners horen reisorganisaties, hotels, vakantieparken en entertainmentorganisaties.

Cosmo Entertainment is een full service entertainmentbedrijf waar wij naast de beste professionals ook innovatieve activiteiten voor uw entertainmentprogramma bieden. Zo laat u uw gasten optimaal genieten tijdens hun verblijf. Jaarlijks maken in binnen- en buitenland meer dan 500 van onze entertainers van elk moment een feestje! Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden zij  het allerleukste om te doen! En daarvoor halen zij alles uit de kast. #wearecosmo

 

Onze academies

Onze academies vind je verspreid over heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch en Haarlem (waar je twee van onze academies vindt; zowel de Entertainment en Events als de Travel en Hospitality opleiding) en Heerenveen word je vanaf de eerste tot aan de laatste dag opgeleid tot de beste professional in jouw vakgebied.

Werken bij Cosmo

Wil jij een waardevolle bijdrage aan de toekomst van studenten leveren? Waar ook jij de kans krijgt je verder te ontwikkelen? Waar onderwijs continue inspeelt op de vraag vanuit de arbeidsmarkt? Kom dan werken in een van onze teams! Solliciteer of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid