We are Cosmo

Cosmo bestaat uit Cosmo Academy en Cosmo Entertainment.

Cosmo Entertainment

Als full service entertainmentbedrijf bieden wij, naast de beste professionals, innovatieve activiteiten voor het entertainmentprogramma op jouw camping of vakantiepark. Samen laten we jouw gasten optimaal genieten tijdens hun verblijf. Jaarlijks maken in binnen- en buitenland meer dan 200 van onze entertainers van elk moment een feestje. Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden wij het allerleukste om te doen. En daarvoor halen we alles uit de kast!

Cosmo Academy

Als de mbo-opleider in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche zijn wij al ruim 15 jaar verbonden aan diverse ROC’s in Nederland. Bij Cosmo leiden wij jou op voor de banen van de toekomst. Banen waar jij, als student, het verschil maakt in de beleving en ervaring van een gast. Hoe we dit doen? Door theorie en praktijk samen te brengen in onze mbo-opleidingen en jou te leren waar gastvriendelijkheid echt om draait. Want daarmee kan jij als afgestudeerde Cosmo student het verschil maken We werken nauw samen met bedrijven in de branches waarvoor we opleiden. Tot onze businesspartners horen reisorganisaties, hotels, vakantieparken en entertainmentorganisaties.

Onze academies vind je verspreid over heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch en Haarlem bieden we de opleidingen Entertainment & Events en Travel & Hospitality. In Heerenveen word je van de eerste tot en met de laatste dag opgeleid tot de beste professional in jouw vakgebied.

In Hoofddorp bieden we het Cosmopolisitsch jaar. Een oriëntatiejaar, waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat, voor mbo-studenten om erachter te komen welke opleiding bij ze past.

Werken bij Cosmo

Wil jij een waardevolle bijdrage aan de toekomst van studenten leveren? Waar ook jij de kans krijgt je verder te ontwikkelen? Waar onderwijs continue inspeelt op de vraag vanuit de arbeidsmarkt? Kom dan werken in een van onze teams! Solliciteer of stuur een open sollicitatie.

Vacatures

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid