Het verhaal van Nicky

Nicky, oud student Cosmo Academy Den Bosch is afgestudeerd in 2017. Waar ze eerst niet heel goed wist wat ze exact wilde gaan, er was gewoon teveel keus, wist ze dat na haar afstuderen aan de Cosmo Academy wel.

Wat is je het meest bijgebleven van de opleiding?

“Het geloven in mezelf. Mijn coach Miranda zei altijd precies de goede dingen om me verder te helpen, om me in mezelf te laten geloven. Ze wilde dat ik zou slagen en heeft me laten inzien dat dat ook kon. Zelf nu ik al een tijdje niet meer studeer aan de Cosmo Academy vraag ze af en toe nog hoe het met me gaat. Ze is nog steeds oprecht geïnteresseerd en dat is onwijs leuk om te zien.”

Hoe heb jij jouw stage periode ervaren?

“Ik wilde graag dicht bij huis stage lopen. Ondanks dat ik in Nederland ben gebleven heb ik ook onwijs veel geleerd. Ik heb onder andere stage gelopen op het Prinsenmeer en woonde toen met een paar anderen in een huisje op het park. Daar word je heel zelfstandig van, je moet ineens zelf koken en de was doen. En natuurlijk ook je stage goed doen. Tijdens mijn stage bij het Prinsenmeer heb ik ook geleerd dat ik graag op het podium sta. Maar ik besefte ook dat ik niet verder wilde in de entertainment, maar wilde meer richting evenementen. En daar is een stage ook voor. Dat je er achter komt wat je minder leuk vindt om te doen. Mijn tweede stage heb ik gelopen bij het evenementenbureau Doe Nederland. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en ook heel veel geleerd.”

En toen had je opeens een diploma op zak en lag de wereld aan je voeten

“Ja en toen kwam natuurlijk de vraag: Wat nu? Via Cosmo ben ik aan een baan bij Hutten gekomen. Daar doe ik allerlei hospitality klussen. Ik ben daar in dienst en doe er frontoffice werk. Het frontoffice examen bij Cosmo vond ik al geweldig. Ik heb nu besloten dat ik me op deze manier wil ontwikkelen en opleidingen naast mijn werk wil gaan doen in de richting van HR en Recruitment”

Is er nog iets wat je graag kwijt wilt?

“Ik wil een reünie. We hebben zoveel leuke dingen gedaan, we waren zo’n hechte groep. Ik wil en hoop op een reünie.”

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid