Mbo-opleiding Recreatie niveau 3

Ben jij gastvriendelijk en haal jij er plezier uit om bezig te zijn met het plannen en uitvoeren van activiteiten met gasten? Tijdens de mbo-opleiding Recreatie niveau 3 van Cosmo word je opgeleid tot een echte topper op het gebied van reizen en recreatie. We bereiden je voor op een mooie carrière in een dynamische omgeving waarin iedere opdracht anders is. We leveren maatwerk voor iedere student. Zo zorgen we ervoor dat jij direct aan de slag kan gaan bij een uitdagend bedrijf in de recreatieve sector na het afronden van onze mbo-opleiding Recreatie. We leiden je breed op, zodat je na het halen van je diploma alle kanten op kunt. Van het organiseren van reizen, het werken in een entertainmentteam tot het werken in een front office, met de opleiding Recreatie van Cosmo ben je er helemaal klaar voor.

Ik schrijf mij in!

Mbo Recreatie niveau 3

Cosmo staat bekend om praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op recreatie in de breedste zin van het woord. We leren onze studenten om het verschil te maken met hun gastvriendelijkheid. In de recreatiesector ben je veel en nauw in contact met gasten die op zoek zijn naar een fijne beleving. Tijdens de mbo-opleiding Recreatie leer je hoe je deze gasten vermaakt. We bereiden je voor op een carrière in de recreatieve sector door theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Zo loop je stage bij interessante leerbedrijven en werk je aan projecten voor toonaangevende bedrijven in de branche.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de mbo-opleiding Recreatie niveau 3 groei je uit van student tot een professional in de recreatieve sector. Naast het opdoen van ervaring in het werkveld en het leren van vakkennis vinden wij het ook belangrijk dat jij je als persoon ontwikkelt. Binnen Cosmo krijgt iedere student een coach toegewezen. Jouw coach laat jouw zien waar jij goed in bent, waar jij om wordt gewaardeerd en waar jij het verschil kunt maken met jouw persoonlijkheid. Samen met je coach werk je aan het verbeteren van jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid waarmee je klaar bent voor de start van een mooie carrière in de recreatie.

Kies de mbo-opleiding Recreatie die bij jou past

We bieden onze opleiding Recreatie aan op niveau 3 en niveau 4. Je volgt de opleidingen van Cosmo bij een ROC bij jou in de buurt en organiseren regelmatig informatiedagen waar je meer over de mbo-opleiding Recreatie leert. Twijfel je nog over welke opleiding je kiest? Maak een studiekeuzetest of spreek af met een van onze oud-studenten die je graag meer vertellen over hun ervaringen.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Is een mbo niveau 3 opleiding Recreatie echt iets voor jou en wil jij de volgende specialist in de branche worden? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. We zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Binnen drie jaar ben jij klaar voor een mooie toekomst in de recreatie. Meer weten over de mbo-opleiding Recreatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik schrijf mij in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid