Mbo-opleiding zelfstandig medewerker

In de wereld van toerisme, recreatie en entertainment speelt gastvriendelijkheid een belangrijke rol. Bij Cosmo Opleidingen leer je als zelfstandig medewerker te functioneren in een team. Wij leiden jonge mensen op tot professionals in de branche, zodat zij na drie jaar de stap kunnen zetten naar een professionele carrière. Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding die je voorbereidt op een carrière als zelfstandig medewerker in de hospitality branche? Onze opleidingen zijn breed georiënteerd en bieden de perfecte opstap naar een succesvolle professionele toekomst.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Volg een mbo-opleiding tot zelfstandig medewerker

Als zelfstandig medewerker in de entertainment- en evenementen branche zorg je ervoor dat de gasten het altijd naar hun zin hebben. Je ontvangt ze, begeleidt ze en vermaakt ze op een professionele manier. Je krijgt bepaalde verantwoordelijkheden en als zelfstandig medewerker wordt van je verwacht dat je hier goed mee omgaat. Om je optimaal op je professionele carrière voor te bereiden volg je een opleiding van Cosmo. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden geven we jou de kans om ervaring op te doen tijdens projecten op school, les van opdrachtgevers uit het werkveld en stages bij interessante leerbedrijven.

Onze mbo-opleiding zelfstandig medewerker volgen?

Onze academies vind je verspreid over heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen leiden we studenten op om de beste professionals in hun vakgebied te worden. Met de Cosmo Academy niveau 3 opleiding groei je uit tot een zelfstandig medewerker die het verschil maakt voor de klant en voor het bedrijf. Ga je liever voor een leidinggevende functie of wil je een specifieke richting op? Dan bieden we ook verschillende niveau 4 opleidingen. Overigens kun je na het behalen van je niveau 3 diploma als zelfstandig medewerker ook doorstuderen en binnen één jaar het niveau 4 diploma te halen als leidinggevende.

Persoonlijke aandacht voor iedere student

Cosmo staat voor betrokkenheid in het onderwijs. Tijdens je opleiding aan een van onze academies schrijf jij een nieuw hoofdstuk in jouw levensverhaal. Je groeit in drie jaar uit tot een professional én je leert jezelf ook beter kennen als persoon. Dankzij intensief contact met je persoonlijke coach ontdek jij waar jouw kracht ligt en ontwikkel je jouw persoonlijkheid.

Schrijf je direct in

Volg onze opleiding tot zelfstandig medewerker bij een ROC bij jou in de buurt. Je schrijft je in via de website van het ROC. Zou je graag wat meer willen weten over de opleiding? Neem dan contact op met Cosmo Opleidingen of bezoek een informatieavond.

Ik schrijf me in!

Meer weten over de mbo-opleiding tot zelfstandig medewerker?

Aanmelden voor een informatieavond?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid