Mbo-opleiding zelfstandig medewerker

In de wereld van toerisme, recreatie en entertainment speelt gastvriendelijkheid een belangrijke rol. Bij Cosmo Opleidingen leer je als zelfstandig medewerker te functioneren in een team. Wij leiden jonge mensen op tot professionals in de branche, zodat zij na drie jaar de stap kunnen zetten naar een professionele carrière. Ben jij op zoek naar een mbo-opleiding die je voorbereidt op een carrière als zelfstandig medewerker in de hospitality branche? Onze mbo-opleidingen zijn breed georiënteerd en bieden de perfecte opstap naar een succesvolle professionele toekomst.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een open dag?

Mbo-opleiding zelfstandig medewerker volg je bij Cosmo

Als zelfstandig medewerker in de entertainment- en evenementen branche zorg je ervoor dat de gasten het altijd naar hun zin hebben. Je ontvangt ze, begeleidt ze en vermaakt ze op een professionele manier. Je krijgt bepaalde verantwoordelijkheden en als zelfstandig medewerker wordt van je verwacht dat je hier goed mee omgaat. Om je optimaal op je professionele carrière voor te bereiden volg je een opleiding van Cosmo. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden geven we jou de kans om ervaring op te doen tijdens projecten op school, les van opdrachtgevers uit het werkveld en stages bij interessante leerbedrijven.

Kies de opleiding die bij je past

Na het volgen van een mbo-opleiding kun je aan de gang in een grote diversiteit aan sectoren. Hierbij kun je denken aan de toeristische-, recreatie-, entertainment- en evenementen branche maar er zijn uiteraard nog volop andere mogelijkheden. Cosmo biedt mbo-opleidingen op niveau 3 en niveau 4. Een mbo-3 opleiding is de vakopleiding waar je leert werk zelfstandig uit te voeren. Een mbo-4 opleiding leid je op tot volledig zelfstandig werk, zoals leidinggevende en activiteitenbegeleider. Met het diploma kun je ook verder studeren op het hbo. Het belangrijkste is dat jij een opleiding kiest die bij je past. 

Waarom kiezen voor Mbo Hospitality niveau 3?

Onze academies vind je verspreid over heel Nederland. Op de locaties in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen leiden we studenten op om de beste professionals in hun vakgebied te worden. Met de Cosmo Academy niveau 3 opleiding groei je uit tot een zelfstandig medewerker die het verschil maakt voor de klant en voor het bedrijf. Ga je liever voor een leidinggevende functie of wil je een specifieke richting op? Dan bieden we ook verschillende niveau 4 opleidingen. Overigens kun je na het behalen van je niveau 3 diploma als zelfstandig medewerker ook doorstuderen en het niveau 4 diploma te halen als leidinggevende.

Open dagen

Wij vinden het heel belangrijk dat jij een goed beeld hebt van de opleiding voordat je gaat starten. Daarom houden we regelmatig open dagen. Tijdens een open dag ben jij, samen met je ouders of verzorgers van harte welkom om onze school beter te leren kennen. Je krijg de mogelijkheid om vragen te stellen en gesprekken te voeren met verschillende mensen binnen onze opleidingen. Je proeft de sfeer en krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De optimale voorbereiding op een succesvolle studiekeuze. 

Ervaringen van (oud)-studenten

Cosmo staat voor betrokkenheid in het onderwijs. Tijdens je opleiding aan een van onze academies schrijf jij een nieuw hoofdstuk in jouw levensverhaal. Je groeit in drie jaar uit tot een professional én je leert jezelf ook beter kennen als persoon. Dankzij intensief contact met je persoonlijke coach ontdek jij waar jouw kracht ligt en ontwikkel je jouw persoonlijkheid. Ben je benieuwd hoe oud-studenten onze opleiding hebben ervaren? Op onze website en op de open dagen komen verschillende oud-studenten aan het woord. 

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Volg onze opleiding tot zelfstandig medewerker bij een ROC bij jou in de buurt. Je schrijft je in via de website van het ROC. Zou je graag wat meer willen weten over de opleiding? Neem dan contact op met Cosmo Opleidingen of bezoek een informatieavond. 

Ik schrijf me in!

Meer weten over de mbo-opleiding tot zelfstandig medewerker?

Aanmelden voor een informatieavond?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid