Mbo-opleiding Leisure niveau 4

Ligt jouw passie bij het vermaken van gasten tussen de activiteiten door? Of ben jij een natuurtalent in het organiseren van evenementen op de camping? Cosmo opleiding Leisure niveau 4 leert jou alles wat je moet weten om je gasten een beleving te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten. Je entertaint de gasten in de breedste zin van het woord; vrijetijdsbesteding is jou op het lijf geschreven. Of je nu werkzaam bent op een camping, hotel, attractie- of bungalowpark, jij verzorgt het vermaak van gasten van top tot teen. Daarnaast haal je plezier uit de leidinggevende rol die je op je neemt en coach jij je teamleden. Een mbo-opleiding Leisure niveau 4 leidt je breed op, zodat je iedere uitdaging met beide handen aan kunt pakken.

Ik schrijf me in!

Mbo Leisure niveau 4

Bij de Leisure niveau 4 opleiding hechten we waarde aan leren door te doen. Door middel van interessante stages bij gerenommeerde leerbedrijven doe je kennis op en verbeter je je gastvriendelijke vaardigheden. Gastvrijheid en gastvriendelijkheid zijn dan ook belangrijke kwaliteiten waarover je beschikt als leisure professional. Het is onze taak om jou alles te leren binnen de leisure sector. Dit doen wij door theorie te combineren met praktijk. Je zult ervaring opdoen gedurende verschillende periodes en in contact komen met specialisten uit het vakgebied. Wanneer je al deze leermomenten met elkaar combineert dan is het eindresultaat een leisure specialist die vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau tilt en een uitstekende leidinggevende is.

Kies de opleiding die bij jou past

Niet alleen weet jij na het voltooien van de mbo-opleiding Leisure niveau 4 exact hoe je een evenement organiseert en vult met entertainment, je weet ook precies hoe je ervoor zorgt dat iedereen in perfecte harmonie samenwerkt. Droom jij bijvoorbeeld altijd al van gasten vermaken tussen de activiteiten door als reisleider? Dan is de Cosmo Academy niveau 4 dé opleiding die van jouw droom werkelijkheid kan maken.

Ontwikkel jezelf tijdens de opleiding Leisure niveau 4

Om later aan de slag te kunnen binnen de leisure sector helpen de docenten, medestudenten en vakspecialisten jou je vaardigheden te verbeteren. Van het creëren van organisatietalenten tot aan de beste leidinggevende functies; Cosmo ondersteunt jou. Jouw persoonlijke coach haalt samen met jou het maximale uit je studietijd. Zo ben jij verzekerd van een goede start in het werkveld of in een vervolgopleiding. De brede Leisure opleiding niveau 4 geeft jou de mogelijkheid om binnen de leisure sector jezelf te specialiseren en te doen waar je goed in bent: het vermaken van gasten in de vrijetijd.

Vragen over de opleiding of direct inschrijven?

Ook razend enthousiast geworden van de opleiding Leisure niveau 4 bij Cosmo? Schrijf je dan direct in bij een ROC bij jou in de buurt. Je kunt een leisure opleiding niveau 4 volgen op de locaties; Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Of heb je vragen over de opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. Om een beter beeld te krijgen van al onze mogelijkheden raden we je aan om onze diverse opleidingen te bekijken. Zo maak je zeker de beste studiekeuze.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid