Mbo-opleiding Leisure niveau 4

Ligt jouw passie bij het vermaken van gasten tussen de activiteiten door? Of ben jij een natuurtalent in het organiseren van evenementen op de camping? Cosmo opleiding Leisure niveau 4 leert jou alles wat je moet weten om je gasten een beleving te bezorgen die ze nooit meer zullen vergeten. Je entertaint de gasten in de breedste zin van het woord; vrijetijdsbesteding is jou op het lijf geschreven. Of je nu werkzaam bent op een camping, hotel, attractie- of bungalowpark, jij verzorgt het vermaak van gasten van top tot teen. Daarnaast haal je plezier uit de leidinggevende rol die je op je neemt en coach jij je teamleden. Een mbo-opleiding Leisure niveau 4 leidt je breed op, zodat je iedere uitdaging met beide handen aan kunt pakken.

Ik schrijf me in!

Mbo Leisure niveau 4 volg je bij Cosmo

Bij de Leisure niveau 4 opleiding hechten we waarde aan leren door te doen. Door middel van interessante stages bij gerenommeerde leerbedrijven doe je kennis op en verbeter je je gastvriendelijke vaardigheden. Gastvrijheid en gastvriendelijkheid zijn dan ook belangrijke kwaliteiten waarover je beschikt als leisure professional. Het is onze taak om jou alles te leren binnen de leisure sector. Dit doen wij door theorie te combineren met praktijk. Je zult ervaring opdoen gedurende verschillende periodes en in contact komen met specialisten uit het vakgebied. Wanneer je al deze leermomenten met elkaar combineert dan is het eindresultaat een leisure specialist die vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau tilt en een uitstekende leidinggevende is. 

Weet jij al welke opleiding je kiest

Niet alleen weet jij na het voltooien van de mbo-opleiding Leisure niveau 4 exact hoe je een evenement organiseert en vult met entertainment, je weet ook precies hoe je ervoor zorgt dat iedereen in perfecte harmonie samenwerkt. Droom jij bijvoorbeeld altijd al van gasten vermaken tussen de activiteiten door als reisleider? Dan is de Cosmo Academy niveau 4 dé opleiding die van jouw droom werkelijkheid kan maken. Ben je benieuwd naar het complete aanbod niveau 4 opleidingen van Cosmo? Bekijk dan onze andere niveau 4 opleidingen.  

Waarom kiezen voor mbo Leisure niveau 4?

Om later aan de slag te kunnen binnen de leisure sector helpen de docenten, medestudenten en vakspecialisten jou je vaardigheden te verbeteren. Van het creëren van organisatietalenten tot aan de beste leidinggevende functies; Cosmo ondersteunt jou. Jouw persoonlijke coach haalt samen met jou het maximale uit je studietijd. Zo ben jij verzekerd van een goede start in het werkveld of in een vervolgopleiding. De brede Leisure opleiding niveau 4 geeft jou de mogelijkheid om binnen de leisure sector jezelf te specialiseren en te doen waar je goed in bent: het vermaken van gasten in de vrijetijd.

Open dagen

Bezoek een open dag en ontdek de sfeer van de mbo Leisure 4 opleiding. Je krijgt door een open dag een echt kijkje achter de schermen waardoor je uiteindelijk nog beter de juiste keuze kunt maken. Ga in gesprek met docenten, studenten en ook oud-studenten. Stel die dringende vraag en kom erachter of deze opleiding echt bij je past! 

Ervaringen van (oud)-studenten

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden die jij hebt als je een mbo Leisure niveau 4 opleiding afrondt van Cosmo? Dan kun je in gesprek gaan met oud-studenten. Zij kunnen precies vertellen wat ze doen en wat ze hebben gedaan. Daarnaast delen wij ook de ervaringen van studenten op onze website. 

Vragen over de opleiding of direct inschrijven?

Ook razend enthousiast geworden van de opleiding Leisure niveau 4 bij Cosmo? Schrijf je dan direct in bij een ROC bij jou in de buurt. Je kunt een leisure opleiding niveau 4 volgen op de locaties; Den BoschHaarlem en Heerenveen. Of heb je vragen over de opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. Om een beter beeld te krijgen van al onze mogelijkheden raden we je aan om onze diverse mbo-opleidingen te bekijken. Zo maak je zeker de beste studiekeuze.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een open dag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid