Niveau 4 versneld

Gemiddeld duren mbo-opleidingen niveau 4 zo’n 3 jaar. Heb je grote ambities en wil jij liever je mbo-opleiding niveau 4 versneld afronden? Dat kan! Heb jij een overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5? Dan heb je de mogelijkheid om binnen twee jaar af te studeren en jouw mbo 4-diploma te halen. Zo kun je als havist jouw mbo-traject met één jaar verkorten! Cosmo biedt namelijk verschillende niveau 4 versnelde opleidingen aan, zodat jij snel kunt doorstromen. Je hebt dan al na 2 jaar je felbegeerde diploma op zak! 

Ik schrijf me in!

Niveau 4 versnelde opleiding

Cosmo leidt jou op tot een ware professional binnen de evenementen, hospitality, recreatie of leisure branche. Bloei jij helemaal op bij het entertainen van gasten op een vakantiepark? Of ben jij een organisatorisch natuurtalent en kan jij uitstekend een team aansturen? Dan zit je bij Cosmo helemaal goed. Wij leren je tijdens een niveau 4 versnelde opleiding alle fijne kneepjes van het vak, zodat jij binnen 2 jaar aan de slag kan in het werkveld of kan doorstromen naar het hbo. Ben je benieuwd welke van onze mbo-opleidingen in aanmerking komen voor een versneld traject? Neem dan contact met ons op.

Voor welke studie kies jij?

Het vinden van de niveau 4 versneld opleiding die bij jou past is voor de meeste studenten een uitdaging. We organiseren daarom verschillende informatiedagen gedurende het schooljaar om nieuwe studenten kennis te laten maken met onze opleidingen. Hier leer je de verschillende niveau 4 versneld opleidingen van Cosmo beter kennen en kun je terecht met je vragen.

Waarom een mbo-opleiding versneld volgen?

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor zou willen kiezen om een mbo-opleiding versneld te volgen. Het kan ook goed zijn dat je voor een versnelde opleiding kiest om sneller aan het werk te gaan of om door te stromen naar een andere mbo- of hbo opleiding. Ook als je een snelle leerling bent of gedurende studie wat tijd bent verloren kun je een versnelde opleiding overwegen, mits je uiteraard voldoet aan de toelatingseisen. Cosmo biedt alle mogelijkheden om met grote stappen het studieprogramma te doorlopen.

In welke plaatsen vind je Cosmo terug?

Er zijn in ons land drie Cosmo academies te vinden. Zowel in Den Bosch als in Haarlem worden de opleidingen Entertainment & Events (niveau 3 en 4) aangeboden. Daarnaast kun je op deze locaties terecht voor de opleiding Travel & Hospitality opleiding niveau 4. Cosmo is in Den Bosch gevestigd in het Koning Willem I College. In Haarlem zijn wij gevestigd in het prachtige pand van Hogeschool Inholland op de Bijdorplaan 15. In Heerenveen wordt de opleiding Entertainment & Events, niveau 3 en 4 aangeboden. Cosmo is in deze plaats gevestigd in het Friesland College.

Onze partners

Cosmo werkt nauw samen met erkende leerbedrijven die jou de kans bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Samen met professionals uit het werkveld zorgen we voor uitdagende opdrachten, de beste begeleiding en een fijne omgeving, zodat jij het meeste uit je mbo-opleiding niveau 4 versneld bij Cosmo haalt.

Inschrijven voor een mbo-opleiding niveau 4 versneld bij Cosmo doe je altijd bij een van de aangesloten ROC’s. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een niveau 4 versneld traject? Dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Ook voor meer informatie over Cosmo, onze opleidingen en voor persoonlijk advies kun je gerust aan de bel trekken. We helpen je graag!

Ik schrijf mij in!

Benieuwd of een niveau 4 versneld traject iets voor jou is?

Wanneer is er een informatieavond?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid