Mbo niveau 4 opleidingen

Cosmo biedt verschillende mbo niveau 4 opleidingen op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen. Heb jij een gastvriendelijke persoonlijkheid en tover jij graag een lach op het gezicht van klanten of gasten? De mbo 4 opleidingen van Cosmo zijn gericht op hospitality in de breedste zin van het woord. Leer jouw persoonlijkheid in te zetten om het verschil te maken voor de klant. Je volgt onze opleiding bij een ROC bij jou in de buurt. Cosmo staat voor praktijkgerichte opleidingen. Het bedrijfsleven speelt dan ook een actieve rol tijdens jouw opleiding.

Mbo 4 opleiding

Tijdens onze drie jaar durende mbo 4 opleiding leer je jouw persoonlijkheid in te zetten om klanten, gasten en bezoekers een tevreden gevoel te geven. Je zorgt voor een lach op het gezicht van een kind, je toont begrip voor een gast met een klacht en je weet altijd hoe je hoort te reageren in verschillende levensechte situaties. Dankzij onze samenwerking met het bedrijfsleven doe je ruime praktijkervaring op word je voorbereid op de vervolgstap in jouw carrière.

Je docenten en begeleiders spelen een belangrijke rol in jouw studietraject. Onze docenten zijn vakmensen uit de praktijk die vanuit hun eigen ervaringen dieper op de stof in kunnen gaan. Met een persoonlijke coach heb je een vertrouwd contactpersoon die aandacht heeft voor jou en je ontwikkeling tijdens je mbo niveau 4 opleiding. Samen met Cosmo groei je in drie jaar op professioneel en persoonlijk niveau tot een waardevolle kracht voor je toekomstige werkgever.

Mbo niveau 4 opleiding volgen

De mbo niveau 4 opleidingen van Cosmo zijn gericht op kleinschalig onderwijs op een lokale onderwijsinstelling. Je volgt je opleiding op een van de vijf aangesloten ROC’s in Den Bosch, Rotterdam, Haarlem, Heerenveen en Weert. Hier bouw je contacten op met docenten, medestudenten en het bedrijfsleven tijdens stages en projecten. Dit netwerk helpt jou tijdens je verdere carrière om de beste baan.

Voor welke studie kies jij?

Weet jij al welke mbo 4 studie bij jou past? Cosmo biedt verschillende opleidingen op het gebied van toerisme, recreatie, leisure en hospitality. Ook voor een carrière in de entertainment en events industrie kun je een mbo 4 opleiding van Cosmo volgen. Kijk in dat geval eens of de Van Hoorne Academy of Cosmo Academy niveau 4 iets voor jou is. Onze TUI Hospitality Academy leert je organiseren, adviseren en servicegericht werken als leidinggevende. Ben je meer thuis in de wereld van zakelijke reizen? Onze opleiding Business Travel leert je maatwerk te leveren voor verschillende opdrachtgevers.

Wil je meer weten over onze mbo niveau 4 opleidingen? We organiseren regelmatig informatiedagen bij de aangesloten ROC’s. Maak kennis met de docenten, de leeromgeving en de verschillende branches.

Aanmelden voor een informatiedag?

Onze partners

Cosmo werkt nauw samen met toonaangevende bedrijven die jou de kans bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Samen met het docenten met praktijkervaring en bedrijven uit het werkveld zoeken we naar uitdagende opdrachten, de beste begeleiding en een fijne omgeving waardoor jij alles uit je mbo niveau 4 opleiding haalt. Met Cosmo word jij de beste professional in jouw vakgebied.

Inschrijven voor een mbo-opleiding bij Cosmo doe je altijd bij een van de aangesloten ROC’s. Voor meer informatie over Cosmo en onze mbo-opleidingen kun je uiteraard wel contact met ons opnemen.

Neem contact op

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid