Mbo open dagen

Zoek jij een gave praktijkgerichte mbo-opleiding in de richting van Toerisme, Hospitality, Entertainment en Events? En wil je later werken in de professionele leisure, evenementen of travel branche? Bezoek één van onze open dagen bij jou in de buurt en ontdek wat deze mbo-opleidingen voor jou of de toekomst van je zoon of dochter kan betekenen!

Je kunt bij Cosmo terecht voor de volgende mbo-opleidingen:

Mbo open dagen Koning Willem 1 College in Den Bosch

Logo Koning Willem 1 collegeLocatie: Vlijmenseweg 2

 

Hier worden de opleidingen Cosmo Academy Entertainment & Events (niveau 3 en 4) en Travel & Hospitality (niveau 4) aangeboden.

 • Thuis oriënteren?
  Bekijk hier het webinar of het locatiefilmpje over de opleiding Entertainment & Events (niveau 3 of 4).
  Of bekijk hier het webinar over de opleiding Travel & Hospitality (niveau 4) voor een eerste indruk.
 • NIEUW vanaf september 2023 kun je de unieke opleiding volgen die Cosmo Academy in samenwerking met Van Hoorne Entertainment start | meer info
 • Open dag | Aanmelden kan hier

Woensdag 1 februari 2023 (16.00 – 21.00 uur)
Woensdag 15 maart 2023 (16.00 – 21.00 uur)
Dinsdag 20 juni 2023 (14.00 – 16.00 uur)

 • Dagje meelopen?
  Zit je in 4 vmbo? En wil je een dag op de Academy beleven? Kom proefstuderen! Dit is een goede manier om te ervaren of de opleiding goed bij je past. Aanmelden kan hier vanaf november.

Wil jij hulp bij het maken van een studiekeuze? Deze kant op!

Mbo open dagen Nova College in Haarlem

Logo Nova CollegeLocatie: Bijdorplaan 15

 

Hier worden de opleidingen Entertainment & Events (niveau 3 en 4) en Travel & Hospitality (niveau 4) aangeboden op de Cosmo Academy.

 • Thuis oriënteren?
  Bekijk hier alvast de presentatie of het locatiefilmpje voor een eerste indruk van de opleiding Entertainment & Events (niveau 3 of 4). Of bekijk hier het webinar over de opleiding Travel & Hospitality (niveau 4).
 • Open dag | plan je bezoek via novacollege.nl

Woensdag 1 februari 2023 (18.00 – 21.00 uur)
Woensdag 19 april 2023 (16.00 – 18.00 uur)

 • Proefstuderen?
  Zit je in 4 vmbo? En wil je een dag op de Academy beleven? Kom proefstuderen! Dit is een goede manier om te ervaren of de opleiding goed bij je past. Je kunt proefstuderen van oktober t/m december. Aanmelden kan hier (profiel Economie; Reizen en Vrije tijd).

Wil jij hulp bij het maken van een studiekeuze? Deze kant op!

Mbo open dagen Friesland College in Heerenveen

Logo Friesland CollegeLocatie: Abe Lenstra Boulevard 29

 

Hier wordt de opleiding Cosmo Academy Entertainment & Events (niveau 3 en 4) aangeboden.

 • Thuis oriënteren?
  Voor een eerste indruk bekijk je hier onze presentatie of locatiefilmpje!
 • Meer informatie
  Open dag gemist? En je hebt een vraag of wilt een kijkje nemen op de locatie? Neem contact op via cosmoacademy@fcroc.nl.
 • Open dag

Vrijdag 27 januari 2023 (15.00 – 20.00 uur)

 • Infodag

Woensdag 15 maart 2023 (16.00 – 18.00 uur)
Woensdag 7 juni 2023 (16.00 – 18.00 uur)
Woensdag 30 augustus 2023 (16.00 – 18.00 uur)

Tijdens een infodag kun je vragen stellen aan onze docenten en hulp krijgen bij het kiezen van een opleiding die bij jou past. Vaak is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de les- en praktijkruimtes.

Woensdag 14 december 2022 (9.00 – 12.00 uur) en donderdag 19 januari 2023 (09.00-12.00 uur).

Kijk op de website van het Friesland College voor meer informatie en inschrijving.

Wil jij graag een studiekeuze-advies? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor welke studie kies jij?

Bij ons kun je terecht voor mbo-opleidingen op zowel niveau 3 als niveau 4 in de Toerisme en Hospitality en Leisure en Recreatie branche. Wij bieden kwalitatief goed scorende opleidingen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Dit wordt ook opgemerkt door onze studenten. Sinds 2011 worden onze opleidingen beoordeeld als Top opleiding (mbo keuzegids). Een resultaat waar wij erg trots op zijn. Tijdens een driejarige mbo-opleiding ontdek je waar jouw krachten liggen en bereid je jezelf voor op een carrière in de entertainment, hospitality of recreatie branche. Naast de open dagen organiseren wij ook verschillende informatiedagen op al onze locaties. Ook hier ben je natuurlijk van harte welkom. Heb je moeite met het vinden van dé opleiding voor jou? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je persoonlijk begeleiden en ondersteunen tijdens je zoektocht. Bovendien kun je ook in gesprek gaan met onze (oud) studenten, zij delen graag hun persoonlijke ervaringen met jou.

Heb je al vragen over een opleiding? Neem dan contact op via de WhatsApp functie op deze website of via het contactformulier. Wij antwoorden je dan zo snel mogelijk.

Klik hier voor nog meer verhalen van onze oud studenten

Wil je starten met een opleiding bij Cosmo Academy?

Onze partners

Gedurende jouw tijd als Cosmo-student zul je in aanraking komen met toonaangevende bedrijven uit de branche tijdens ons uniek Stay or Go programma. Zij bieden jou de kans om jezelf op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen. Wij geloven in de kracht van leren door te doen. We zoeken samen met professionals uit het bedrijfsleven naar uitdagende opdrachten en projecten, de beste begeleiding en een fijne omgeving, waardoor jij het maximale uit je mbo-opleiding kunt halen.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid