Mbo open dagen

Zoek jij een gave praktijkgerichte mbo-opleiding in de richting van Toerisme, Hospitality, Entertainment en Events? En wil je later werken in de professionele leisure, evenementen of travel branche? Bezoek één van onze open dagen bij jou in de buurt en ontdek wat deze mbo-opleidingen voor jou of de toekomst van je zoon of dochter kan betekenen!

Lees meer over onze informatiedagen

MBO open dagen in jouw regio

Een opleiding kies je niet zomaar. De studie, sfeer en de school moeten wel bij jou passen. Het is daarom verstandig om eerst een aantal open dagen te bezoeken om zo inzicht te krijgen in jouw interesses. Cosmo organiseert daarom voor alle mbo-opleidingen meerdere open dagen in jouw regio. Op zo’n dag kan jij kennismaken met de sfeer en vertellen we je wat onze verschillende opleidingen inhouden. Na de Cosmo Academy kun je gaan werken als teamleider entertainment in bijvoorbeeld een hotel of vakantiepark, frontoffice-medewerker, event-manager, sport- en spelinstructeur of host. Maar ook doorstuderen aan het hbo is een mogelijkheid. Wellicht heb je vragen of twijfel je tussen studies, ook dan is dit hét moment om los te branden. Wij staan voor je klaar en helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Voor welke studie kies jij?

Bij ons kun je terecht voor mbo-opleidingen op zowel niveau 3 als niveau 4 in de Toerisme en Hospitality en Leisure en Recreatie branche. Wij bieden kwalitatief goed scorende opleidingen waarbij er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Dit wordt ook opgemerkt door onze studenten. Sinds 2011 worden onze opleidingen beoordeeld als top opleidingen. Een resultaat waar wij erg trots op zijn. Tijdens een driejarige mbo-opleiding ontdek je waar jouw krachten liggen en bereid je jezelf voor op een carrière in de entertainment, hospitality of recreatie branche. Naast de open dagen organiseren wij ook verschillende informatiedagen op al onze locaties. Ook hier ben je natuurlijk van harte welkom. Heb je moeite met het vinden van dé opleiding voor jou? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij kunnen je persoonlijk begeleiden en ondersteunen tijdens je zoektocht. Bovendien kun je ook in gesprek gaan met onze (oud) studenten, zij delen graag hun persoonlijke ervaringen met jou.

Klik hier voor de verhalen van onze oud studenten

Onze partners

Gedurende jouw tijd als Cosmo-student zul je in aanraking komen met toonaangevende bedrijven uit de branche. Zij bieden jou de kans om jezelf op professioneel als persoonlijk gebied te ontwikkelen. Wij geloven in de kracht van leren door te doen. We zoeken samen met professionals uit het bedrijfsleven naar uitdagende opdrachten en projecten, de beste begeleiding en een fijne omgeving, waardoor jij het maximale uit je mbo-opleiding kunt halen.

Interesse in een carrière in de Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality branche?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid