Kom studeren aan de Cosmo Academy in Haarlem

Vanaf komend schooljaar starten wij in het prachtige pand van Hogeschool Inholland op de Bijdorplaan 15.

Ga jij studeren aan de Cosmo Academy in Haarlem? Gefeliciteerd! Haarlem is niet alleen een mooie maar ook een hele leuke stad. Van leuke winkelstraten tot aan goede restaurants en gezellige kroegen. Haarlem heeft het allemaal.

Word jij een Entertainment & Events professional of toch die reislustige Travel & Hospitality student? Schrijf je hier in voor de Cosmo Academy

Haarlem, een stad vol levendigheid

In Haarlem wonen 161.213 mensen waarvan er ongeveer 4.900 student zijn. En voor al die studenten (en natuurlijk ook wel een kleine beetje voor de overige inwoners) is er van alles te doen. De stad telt wel 99 cafés, zes musea, één bioscoop en twee theaters. Heb jij na het behalen van jouw mbo-niveau 4 opleiding aan de Cosmo Academy nog geen genoeg van de stad? Dan kan je ook jouw hbo-opleiding in Haarlem gaan volgen.

Studeren en ontspanning, in Haarlem gaat het prima samen

Op de Cosmo Academy leer je veel, heel erg veel. En wat is er dan fijner om een drukke dag op de academie samen met jouw klasgenoten af te sluiten in de stad. Drink een drankje op het terras, bezoek één van de musea (ook dat kan heel leuk zijn 😉) of maak er een American party van en ga picknicken in het park van Haarlem; stadspark Haarlemmerhout.

Onze opleidingen in Haarlem

In Haarlem vind je op het Nova College de:

» Cosmo Academy Entertainment & Events (mbo niveau 3 zelfstandig medewerker)

» Cosmo Academy Entertainment & Events (mbo niveau 4 leidinggevende)

» Cosmo Academy Travel & Hospitality (mbo niveau 4 manager/leidinggevende)

De Cosmo Academy niveau 4 in Haarlem is zelf verkozen tot de beste mbo-opleiding van Nederland in Toerisme en Recreatie (bron mbo Keuzegids 2021). Een resultaat waar wij erg trots op zijn. 

Schrijf je in voor de Cosmo Academy Travel & Hospitality

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid