Mbo-opleiding Haarlem

Wij zijn gevestigd in het prachtige pand van Hogeschool Inholland op de Bijdorplaan 15. Ga jij studeren aan één van onze academies in Haarlem? Gefeliciteerd! Haarlem is niet alleen een mooie maar ook een hele leuke stad. Van leuke winkelstraten tot aan goede restaurants en gezellige kroegen. Haarlem heeft het allemaal. Haarlem is een gezellige studentenstad en biedt een ideale mix voor een onvergetelijke studententijd.

Word jij een Entertainment & Events professional of toch die reislustige Travel & Hospitality student? Schrijf je hier in voor de Cosmo Academy

Welke mbo-opleidingen in Haarlem biedt Cosmo aan?

In Haarlem vind je niet één, maar twee van onze Cosmo academies aan waar je opgeleid wordt tot professional binnen de Entertainment en Events óf Travel en Hospitality branche. Je kunt deze opleidingen volgen aan het Nova College in Haarlem. Wil je meer weten over de inhoud van een van de opleidingen? Klik op een link en kom alles te weten over de toelatingseisen, stages en vakken.

Richting Reizen en Vrije tijd

Hoelang duren de opleidingen?

In totaal zijn er drie opleidingen in Haarlem te volgen. De opleidingen bestaan niet volledig uit hetzelfde traject. De mbo niveau 3 opleiding tot zelfstandig medewerker duurt bijvoorbeeld 3 jaar. De toelatingsvoorwaarden zijn hiervoor: een diploma mbo niveau 2, een diploma vmbo, kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg of een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar 4 op havo of vwo. Wil je liever een mbo niveau 4 opleiding tot leidinggevende volgen binnen de entertainment en eventsbranche? Dan duurt het opleidingstraject ook 3 jaar. Als je liever binnen de wereld van toerisme aan de slag gaat, dan kun je kiezen voor Travel & Hospitality mbo niveau 4 manager/leidinggevende. Deze opleiding duurt eveneens 3 jaar. 

Cosmo mbo in Haarlem, de voordelen:

Wil je een mbo-opleiding van Cosmo in Haarlem gaan volgen? Dan profiteer je van verschillende voordelen. Je krijgt tijdens de opleiding namelijk veel te maken met cases die relevant zijn in de praktijk. Je ontwikkelt het vermogen om goed te functioneren binnen verschillende branches. Daarnaast doe je veel praktijkervaring op aan de hand van verschillende stages. De ervaring leert ons dat de stages en de intensieve begeleiding ontzettend waardevol zijn. Je leert echt je passies te ontdekken en daarnaast bouw je een netwerk op. Hier heb je tijdens een later punt in je loopbaan nog profijt van. Ben je benieuwd naar meer of wil je graag informatie over onze mbo-opleidingen? Bekijk dan het complete aanbod op onze website. 

Een stad vol levendigheid

In Haarlem wonen 161.213 mensen waarvan er ongeveer 4.900 student zijn. En voor al die studenten (en natuurlijk ook wel een kleine beetje voor de overige inwoners) is er van alles te doen. De stad telt wel 99 cafés, zes musea, één bioscoop en twee theaters. Heb jij na het behalen van jouw mbo-niveau 4 opleiding aan de Academy van Cosmo nog geen genoeg van de stad? Dan kan je ook jouw hbo-opleiding in Haarlem gaan volgen.

Studeren en ontspanning, in Haarlem gaat het prima samen

Op de onze academie leer je veel, heel erg veel. En wat is er dan fijner om een drukke dag op de academie samen met jouw klasgenoten af te sluiten in de stad. Drink een drankje op het terras, bezoek één van de musea (ook dat kan heel leuk zijn ????) of maak er een American party van en ga picknicken in het park van Haarlem; stadspark Haarlemmerhout.

Schrijf je hier in

Schrijf je direct in of bezoek een informatiedag

Ben je gastvriendelijk, zit je boordevol creativiteit en vind je het leuk om gasten te vermaken? Dan ben je weggelegd voor een carrière in de Entertainment en Events of Travel en Hospitality branche. Schrijf je direct in bij een van onze academies in Haarlem. 

Heb je behoefte aan aanvullende informatie voordat je de knoop doorhakt? Dat begrijpen we! Bezoek dan eens een van de open dagen en ga in gesprek met onze medewerkers en studenten. Zij kunnen je van persoonlijk advies voorzien en uit eigen ervaringen spreken. Het is ontzettend belangrijk dat jij je thuis voelt in deze sector. Iedere dag moet uitdagend zijn. Wij raden je altijd aan om open dagen te volgen. Door het bezoeken van open dagen van de verschillende onderwijsinstellingen kun je een goed beeld in vormen van de betreffende mbo-opleiding in Haarlem. Daarnaast kun je ook inzicht krijgen in de onderscheidende waarde die de onderwijsinstellingen zelf bieden. Je zult merken dat de ene opleiding de andere niet is. Het bezoeken van een open dag van een onderwijsinstelling kun je dus gerust zien als nuttige tijdsinvestering!

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid