Mbo-opleiding Toerisme

Heb jij een gastvriendelijk karakter en doe je niets liever dan het verzorgen van reizen, internationale contacten leggen en gasten vermaken? Met een mbo-opleiding Toerisme van Cosmo word je een echte specialist op het gebied van (zakelijke) reizen en hospitality. Leer te werken in een dynamische omgeving waarin iedere opdracht anders is. Het leveren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van het servicepakket in de toeristische sector. Cosmo verzorgt verschillende mbo-opleidingen met een focus op toerisme; zowel op niveau 3 als op niveau 4. We leiden je breed op, zodat je verschillende kanten op kunt. Van het organiseren van reizen, het leidinggeven aan een team op een vakantieresort of het werken in een frontoffice, het zijn allemaal mogelijkheden.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Een mbo-opleiding Toerisme volgen bij Cosmo

Cosmo biedt praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op toerisme en hospitality in de breedste zin van het woord. Wij vinden het belangrijk om onze studenten het verschil te laten maken met hun gastvriendelijkheid. In de toeristische branche kom je veel en nauw in contact met klanten die op zoek zijn naar een perfecte beleving. Het blij maken van deze mensen maakt jezelf gelukkig. Na een mbo-opleiding Toerisme kun je aan de slag in de zakelijke reiswereld en het toerisme. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden geven we jou de kans om ervaring op te doen tijdens projecten voor opdrachtgevers uit het werkveld en door twee keer stage te lopen bij interessante leerbedrijven. Cosmo werkt actief samen met toonaangevende bedrijven in de branche en biedt een ideale springplank naar een succesvolle carrière in het toerisme.

Welke mbo-opleiding Toerisme kies jij?

Als de opleider in toerisme biedt Cosmo verschillende mbo-opleidingen op verschillende locaties. Met academies in Den Bosch en Haarlem zijn we goed bereikbaar voor studenten in een groot deel van Nederland. We organiseren regelmatig informatiedagen op deze locaties of via online kanalen. Kijk op onze agenda wanneer de eerstvolgende informatiedag georganiseerd wordt. Naast het bezoeken van een informatiedag kun je ook een studiekeuzetest maken of een van onze oud-studenten spreken om meer te weten te komen over hun ervaringen tijdens en na onze mbo-opleiding Toerisme.

Je persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de mbo-opleiding Toerisme groei je uit van student tot een professional in de toeristische sector. Naast vakkennis vinden wij het ook belangrijk dat jij je als persoon ontwikkelt. Binnen Cosmo krijgt iedere student een coach toegewezen. Jouw coach laat jouw zien waar jij goed in bent, waar jij om wordt gewaardeerd en waar jij het verschil kunt maken met jouw persoonlijkheid. Samen met je coach werk je aan het verbeteren van jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid waarmee je klaar bent voor de start van een mooie carrière in toerisme.

Vragen over de opleidingen of direct inschrijven?

Afstuderen? Dat doe je bij Cosmo. Binnen drie jaar een erkend mbo-diploma waarbij jij wordt klaargestoomd voor jouw verdere toekomst. Met trots kunnen wij zeggen dat wij jaarlijks een slagingspercentage hebben van 85% (landelijk ligt het percentage op 77%). Ben jij de volgende die wij mogen feliciteren? Schrijf je in via het ROC in Den Bosch of Haarlem. Meer weten over de mbo-opleiding Toerisme? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik schrijf me in!

Meer weten over onze opleiding Toerisme?

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid