Mbo-opleiding Toerisme niveau 4

Heb jij een gastvriendelijk karakter en doe je niets liever dan het verzorgen van reizen, internationale contacten leggen en gasten vermaken? Met een mbo-opleiding Toerisme van Cosmo word je een echte specialist op het gebied van (zakelijke) reizen en hospitality. Leer werken in een dynamische omgeving waarin iedere opdracht anders is. Het leveren van maatwerk is een belangrijk onderdeel van het servicepakket in de toeristische sector. Cosmo verzorgt verschillende mbo-opleidingen met een focus op toerisme op niveau 4. We leiden je breed op, zodat je verschillende kanten op kunt. Van het organiseren van reizen, het leidinggeven aan een team op een vakantieresort of het werken in een frontoffice, het zijn allemaal mogelijkheden.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een open dag?

Mbo Toerisme niveau 4 volg je bij Cosmo

Cosmo biedt praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op toerisme en hospitality in de breedste zin van het woord. Wij vinden het belangrijk om onze studenten het verschil te laten maken met hun gastvriendelijkheid. In de toeristische branche kom je veel en nauw in contact met klanten die op zoek zijn naar een perfecte beleving. Het blij maken van deze mensen maakt jezelf gelukkig. Na een mbo-opleiding Toerisme kun je aan de slag in de zakelijke reiswereld en het toerisme. Door theorie en praktijk met elkaar te verbinden geven we jou de kans om ervaring op te doen tijdens projecten voor opdrachtgevers uit het werkveld en door twee keer stage te lopen bij interessante leerbedrijven. Cosmo werkt actief samen met toonaangevende bedrijven in de branche en biedt een ideale springplank naar een succesvolle carrière in het toerisme.

Je persoonlijke ontwikkeling

Tijdens de mbo-opleiding Toerisme groei je uit van student tot een professional in de toeristische sector. Naast vakkennis vinden wij het ook belangrijk dat jij je als persoon ontwikkelt. Binnen Cosmo krijgt iedere student een coach toegewezen. Jouw coach laat jouw zien waar jij goed in bent, waar jij om wordt gewaardeerd en waar jij het verschil kunt maken met jouw persoonlijkheid. Samen met je coach werk je aan het verbeteren van jouw kwaliteiten en je persoonlijkheid. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid waarmee je klaar bent voor de start van een mooie carrière in toerisme.

Welke mbo-opleiding Toerisme kies jij?

Als de opleider in toerisme biedt Cosmo verschillende mbo-opleidingen op verschillende locaties. Met academies in Den Bosch en Haarlem zijn we goed bereikbaar voor studenten in een groot deel van Nederland. We organiseren regelmatig informatiedagen op deze locaties of via online kanalen. Kijk op onze agenda wanneer de eerstvolgende informatiedag georganiseerd wordt. Naast het bezoeken van een informatiedag kun je ook een studiekeuzetest maken of een van onze oud-studenten spreken om meer te weten te komen over hun ervaringen tijdens en na onze mbo-opleiding Toerisme. Ben je benieuwd naar het complete aanbod mbo-opleidingen op niveau 4? Bekijk dan ook ons aanbod online. 

Open dagen

Iedere student krijgt een persoonlijke coach tijdens zijn/haar studieloopbaan. Dit is de persoonlijke begeleiding waar Cosmo voor staat. Op deze manier kunnen wij verzekeren dat jij het maximale uit jouw studie haalt. Bij jouw coach kun je alle vragen stellen en vragen om advies. Daarnaast leiden wij bij Cosmo erg breed op, zodat jij na het afronden van jouw opleiding een hele wereld aan je voeten hebt liggen. Je kunt nog steeds alle kanten op. Wil jij verder studeren of ga je gelijk aan de slag in het werkveld? Alles is mogelijk. Wil jij nog meer weten of de werkwijze van Cosmo? Kom dan eens langs op een open dag. Een open dag is het moment om de opleiding beter te ontdekken. Je maakt kennis met verschillende coaches, studenten, (oud)-studenten en natuurlijk docenten. Op deze manier krijg je een echt kijkje in de keuken en ontdek je of de opleiding echt iets is wat aansluit op jouw ambities. 

Ervaringen (oud) studenten

Om jezelf goed voor te bereiden op een studiekeuze, raden wij je aan om met verschillende (oud)-studenten in gesprek te gaan. Op deze manier ontdek je hoe andere studenten de studie hebben beleefd en daarnaast heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Je leest het hier

Vragen over de opleidingen of direct inschrijven?

Afstuderen? Dat doe je bij Cosmo. Binnen drie jaar een erkend mbo-diploma waarbij jij wordt klaargestoomd voor jouw verdere toekomst. Met trots kunnen wij zeggen dat wij jaarlijks een slagingspercentage hebben van 85% (landelijk ligt het percentage op 77%). Ben jij de volgende die wij mogen feliciteren? Schrijf je in via het ROC in Den Bosch of Haarlem. Meer weten over de mbo-opleiding Toerisme? Neem dan gerust contact met ons op.

Ik schrijf me in!

Meer weten over onze opleiding Toerisme?

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid