Bedrijfstraining gastvriendelijkheid

Door onze jarenlange ervaring in toerisme en hospitality weten wij goed hoe gastvriendelijkheid in een bedrijf geïntegreerd kan worden. En deze ervaring delen we graag met anderen. Een samenwerking met Cosmo begint altijd met een verkenning van uw bedrijf. Wij kijken graag mee met hoe u beleving en service binnen uw bedrijf wil neerzetten. We brengen op maat advies uit over de inzet van personeel en belevingsconcepten. Daarnaast bieden wij ondersteuning bij training van personeel die al bij u werkzaam zijn.

Hoe ziet de training eruit?

De training bestaat uit het basisonderdeel gastvrijheid en drie optioneel toe te voegen onderdelen. Onderdelen 2 t/m 4 bevatten een verdiepingsslag, die bijdragen aan het versterken van de gastvriendelijkheidsbeleving binnen uw bedrijf.

  • Onderdeel 1: De basisvaardigheden van gastvriendelijkheid.
  • Onderdeel 2: Omgaan met emoties van gasten.
  • Onderdeel 3: Gedrags- en communicatieprofielen.
  • Onderdeel 4: Bedrijfsontwikkeling & keuzes maken om de gastvrijheid binnen uw organisatie te verbeteren.

De duur van de training per onderdeel is 4 tot 8 uur afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Gastvriendelijk personeel; het visitekaartje van uw bedrijf

Professioneel en gastvriendelijk personeel is het visitekaartje van uw bedrijf. Hoe uw medewerkers zich gedragen, bepaalt voor een groot deel wat klanten of gasten van uw bedrijf vinden. In onze ogen gaat gastvriendelijkheid (hospitality) verder dan een vriendelijke begroeting. Hospitality is het prettige, welkome gevoel dat de gast beleeft tijdens het verblijf bij uw bedrijf.

Gastvriendelijke mensen zijn vriendelijke mensen die werken en leven met voldoening, vanuit intrinsieke motivatie met plezier en passie. Zij hebben een waardevolle betekenis in uw bedrijf. Wij gaan graag op zoek naar de gastvriendelijkheid in uw medewerkers.

Interne trainingen

Onze trainers genieten ervan om de gastvriendelijkheid binnen uw bedrijf naar een (nog) hoger niveau te tillen. Met veel enthousiasme trainen wij uw medewerkers en zorgen ervoor dat zij een volgende stap zetten in het bieden van beleving en/of service aan uw klanten of gasten. Voor elke training vindt er een consult plaats met een van onze gekwalificeerde trainers zodat we er zeker van zijn dat de training aansluit bij uw bedrijf.

Mail ons hoofdkantoor direct via het contactformulier

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u graag een traject op maat?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid