Mbo-opleiding Hospitality niveau 3

Wil jij graag gasten blij maken met jouw gastvriendelijke karakter? De opleiding Hospitality van Cosmo leert je om jouw passie en kwaliteit te benutten om voor je gasten een perfecte beleving te creëren. Organiseer evenementen, help gasten met hun vragen of werk in een front office als een echte teamplayer. Cosmo biedt praktijkgerichte opleidingen waarbij je veel in aanraking komt met specialisten uit het werkveld en regelmatig projecten uitvoert voor interessante bedrijven. We leiden je breed op, zodat je na het halen van je diploma Hospitality niveau 3 alle kanten op kunt.

Ik schrijf me in!

Mbo hospitality niveau 3 volg je bij Cosmo

Cosmo staat bekend om praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op Hospitality in de breedste zin van het woord. We leren onze studenten om het verschil te maken met hun gastvriendelijkheid. Creëer bijzondere connecties tussen jou en de gasten en word een onderdeel van hun mooie herinneringen aan een dagje uit of vakantie. Je zoekt constant naar manieren om een perfecte sfeer voor de gasten te creëren. Hospitality zit in ons DNA. We bereiden je voor op een carrière in de Hospitality branche door theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Zo loop je stage bij interessante leerbedrijven en werk je aan projecten voor toonaangevende bedrijven in de branche. Je leert door te doen en werkt samen met je medestudenten.

Kies de opleiding die bij jou past

Cosmo biedt verschillende opleidingen op het gebied van Hospitality. Wil jij graag leren hoe je jouw karakter inzet om mensen een leuke tijd te bezorgen? De Cosmo Academy niveau 3 is de perfecte opleiding voor jou. Leer zelfstandig te handelen en samen te werken in teams. Ga je liever voor een rol als leidinggevende in de Hospitality branche? Dan is de Cosmo Academy niveau 4 een interessante optie.

Waarom kiezen voor mbo hospitality niveau 3?

Als opleiders in de Hospitality branche weten wij als geen ander hoe we onze studenten kunnen vermaken en helpen ontwikkelen als entertainers, dienstverleners en als persoon. We creëren een onbezorgde studietijd met leuke medestudenten, inspirerende docenten en boeiende projecten. De gastvriendelijkheid die we onze studenten willen meegeven, stralen we zelf uit in onze opleiding Hospitality niveau 3. Samen met je persoonlijke coach haal je het maximale uit je opleiding en uit jezelf. Zo heb jij na jouw afstuderen niet alleen voldoende vakkennis van zowel de theorie als de praktijk, ook heb je een stevige persoonlijkheid.

Je diploma in de pocket? Ga aan de slag voor een mooie werkgever of studeer verder. De opleiding Hospitality niveau 3 is breed; het is dan ook de perfecte springplank naar een succesvolle carrière in de recreatie.

Open dagen

Door een open dag te bezoeken krijg je een beter beeld van wat je allemaal van onze mbo hospitality niveau 3 opleiding kunt verwachten. Ontdek jouw passies en ga het gesprek aan met docenten, oud-studenten en huidige studenten. Een open dag is een goede voorbereiding voor het nieuwe schooljaar.

Ervaringen van (oud)-studenten

Heb je de mbo hospitality niveau 3 opleiding met succes afgerond? Dan kun je direct zelfstandig aan de slag bij een mooie werkgever. Omdat hospitality voor vrijwel iedere sector van grote waarde is, heb je volop mogelijkheden. Een andere optie is uiteraard het doorstuderen en de overstap maken naar een mbo hospitality niveau 4 opleiding. Je beschikt nu immers over een brede basis om een succesvolle stap naar de toekomst te maken, ongeacht de keuze die je maakt. Wil je weten wat (oud)-studenten doen na het afronden van hun mbo hospitality niveau 3 opleiding? Kom dan eens naar onze open dagen. 

Aanmelden voor een informatiedag?

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Is een mbo niveau 3 opleiding Hospitality echt iets voor jou en wil jij de volgende specialist in de branche worden? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. We zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Binnen drie jaar ben jij klaar voor een mooie toekomst in de recreatie. Meer weten over de mbo Hospitality niveau 3 opleiding? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook zeker onze andere opleidingen even om er zeker van te zijn dat je de opleiding kiest die het beste bij jou past.

Ik schrijf me in!

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid