Mbo niveau 3 opleidingen

Ben jij op zoek naar een uitdagende mbo niveau 3 opleiding? Cosmo biedt verschillende opleidingen op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen. Wij stellen hoge eisen aan onze opleidingen en dat zien we gelukkig terug in de beoordelingen die we van onze studenten krijgen. Sinds 2011 worden onze opleidingen beoordeeld als top opleidingen. Dit doen we door de focus te leggen op persoonlijke aandacht voor onze studenten. We helpen jou bij het zetten van een belangrijke stap in je leven door de basis te leggen voor je carrière of eventuele vervolgstudie. Je volgt een van onze mbo niveau 3 opleidingen op een ROC bij jou in de buurt. Cosmo staat voor lokaal onderwijs op hoog niveau. Ben je op zoek naar een mbo 3 opleiding die bij jou past? We werken samen met verschillende partners voor een interessant aanbod.

Mbo 3 opleiding

Als mbo-student word je in twee jaar klaargestoomd voor het werkveld. Tijdens deze twee jaar werk je aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je door stage te lopen bij aansprekende bedrijven op lokaal en internationaal niveau. We werken dan ook veel samen met interessante bedrijven, zodat we jou kunnen helpen om het maximale uit je mbo 3 opleiding te halen. Je krijgt les van docenten die actief zijn (geweest) binnen de branche en je vanuit deze ervaring iets extra’s mee kunnen geven.

Naast het aanbieden van kwalitatief goed onderwijs zorgen we ook voor goede begeleiding op persoonlijk niveau. Contact met onze studenten vormt de rode draad die door onze mbo niveau 3 opleidingen loopt. Dit contact verloopt via onze docenten en begeleiders die je graag beter leren kennen. Zo kunnen we iedere student een individueel leertraject bieden. Samen met Cosmo zet je de stap naar een professionele carrière in het vakgebied dat jou aanspreekt.

Mbo niveau 3 opleiding volgen

Je volgt de mbo niveau 3 opleiding van Cosmo bij een ROC bij jou in de buurt. We zijn aanwezig in Den Bosch, Haarlem, Heerenveen en Weert. Tijdens je studie loop je twee keer stage waarbij goede begeleiding centraal staat. Op school verzorgen we een kleinschalige leeromgeving waar je contacten legt met docenten en medestudenten die jou prikkelen om het maximale uit jezelf en onze mbo 3 opleiding te halen. Door het uitvoeren van projecten met je medestudenten leer je praktijkgericht te denken en te doen.

Voor welke studie kies jij?

Heb jij een gastvriendelijke persoonlijkheid? Dan ben je bij Cosmo aan het juiste adres voor een opleiding die bij jou past.  We bieden mbo niveau 3 opleidingen op het gebied van recreatie, leisure en hospitality. Ben jij een entertainer die is geboren voor het theater? Dan is een opleiding op het gebied van entertainment en events echt iets voor jou! Met de Cosmo Academy niveau 3 word je breed opgeleid als zelfstandig medewerker, zodat je verschillende kanten op kunt na het behalen van je diploma.

Vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Kom naar een van onze informatiedagen bij een ROC bij jou in de buurt. Hier maak je kennis met de verschillende mbo niveau 3 opleidingen van Cosmo en de leeromgeving die wij samen met de ROC’s creëren.

Aanmelden voor een informatiedag?

Onze partners

Cosmo werkt nauw samen met toonaangevende bedrijven die jou de kans bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Samen met het docenten met praktijkervaring en bedrijven uit het werkveld zoeken we naar uitdagende opdrachten, de beste begeleiding en een fijne omgeving waardoor jij alles uit je mbo niveau 3 opleiding haalt. Met Cosmo word jij de beste professional in jouw vakgebied.

Inschrijven voor een mbo-opleiding bij Cosmo doe je altijd bij een van de aangesloten ROC’s. Voor meer informatie over Cosmo en onze mbo-opleidingen kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Neem contact op

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid