Hospitality professionals

U zoekt hospitality professionals, wij hebben ze in huis. Van gemotiveerde studenten aan onze opleiding tot zeer ervaren medewerkers die jarenlange ervaring in de branche met zich meenemen. We bieden een groot scala aan hospitality professionals die van alle markten thuis zijn. Zij hebben maar één doel: iedere individuele gast vermaken en een lach op hun gezicht toveren. De kracht van onze studenten en medewerkers ligt in de enorme gastvrijheid. Ze weten als geen ander hoe ze met hun gastvriendelijke karakter het verschil kunnen maken en tillen de gastvrijheid van iedere gelegenheid naar een hoger niveau.

Onze hospitality professionals hebben ruime praktijkervaring

Bij Cosmo geloven we in de kracht van leren door te doen. Vanaf dag één laten we onze studenten kennismaken met toonaangevende professionals uit het werkveld en werken ze aan interessante projecten. We vinden het belangrijk dat onze studenten échte praktijkervaring opdoen en leren van medewerkers. Hierdoor hebben ze na het afronden van onze hospitality opleiding al ruime ervaring als hospitality professional en hebben ze al een juiste dosis aan kennis. De theoretische kennis kan direct al worden toegepast in de praktijk en dit zorgt ervoor dat onze medewerkers en studenten flinke sprongen hebben gemaakt. Ze zijn klaar om het werkveld te betreden en uit te groeien tot een hospitality professional.

Cosmo voor de perfecte match

Wij kennen al onze medewerkers er goed. Dit komt onder andere doordat de meesten zelf hun opleiding succesvol bij ons hebben afgerond. Maar ook doordat we iedereen die bij ons komt werken eerst persoonlijk spreken. Hierdoor weten we waar de talenten liggen en bij welk type bedrijf ze het verschil gaan maken.

De hospitality professionals die wij aanbieden kunnen ingezet worden als:

  • Gastheer en gastvrouw
  • Receptionist(e)
  • Coördinator of teamleider entertainment
  • Bedienend personeel
  • Barmedewerkers
  • Entertainers
  • Recreatiemedewerkers

De kwaliteiten van hospitality professionals

Onze hospitality professionals zijn breed opgeleid en kunnen daarom voor allerlei gelegenheden of functies ingezet worden. U bent verzekerd van gastvrijheid en gastvriendelijkheid van het hoogste niveau. Onze hospitality professionals weten precies in te spelen op de behoeftes van hun gasten en weten zich uitstekend in te leven in de gast. Geen enkele gast of publiek is immers hetzelfde. Daar zijn onze professionals zich zeker van bewust. Bovendien zijn ze teamplayers en werken zelfstandig. Ook voor leidinggevende kwaliteiten of een sterk organisatievermogen bent u bij onze hospitality professionals aan het juiste adres.

Jong talent toevoegen aan uw team?

Ieder jaar staan er weer nieuwe hospitality studenten in de startblokken klaar om uit te groeien tot een ware professional. Bent u werkzaam in de hospitality branche en nog op zoek naar nieuwe, jonge talenten die uw team mogen komen versterken? De studenten van Cosmo staan klaar om met frisse energie, parate kennis en relevante praktijkervaring uw bedrijf te verrijken. U draagt bij aan de ontwikkeling van jonge hospitality talenten en tegelijkertijd heeft u de perfecte aanvulling op uw organisatie erbij! Heeft u vragen over de opleiding? Of bent u benieuwd wat onze hospitality professionals voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u advies op maat? Neem dan contact op!

Jelle van Oosterhout
E-mail: jelle@wearecosmo.nl
Hoofdkantoor: 073 62 49 931
Mobiel: 06-30048847

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid