Escaperoom - op locatie

In onze opblaasbare escaperoom, die op locatie wordt geplaatst, gaan de deelnemers in vijf kamers op zoek naar alle hints. Lost het team binnen de tijd alle uitdagende puzzels op om te kunnen ontsnappen uit ‘de Bibliotheek’? Bezorg jouw gasten tijdens hun verblijf een unieke ervaring.

Een leuke activiteit voor jong en oud! Spanning, beleving, samenwerken, uitdaging en natuurlijk fun vormen de basis van de escaperoom op locatie. Volledig verzorgd door Cosmo-entertainers 

Meer info? Mail met jelle

Wat houdt de escaperoom op locatie in?

Wanneer je de opblaasbare escaperoom op locatie boekt bij ons, dan staat ons behulpzame team voor jou klaar. Jij wordt begeleid door minimaal één Cosmo entertainer, die met of zonder het aanwezige entertainmentteam de activiteit zal opbouwen, begeleiden en afbouwen. Alles wordt vooraf afgestemd met de parkmanager of contactpersoon. Deze escaperoom wordt uitsluitend ingepland mits aan alle voorwaarden voldaan kan worden op de betreffende locatie.  

Hieronder enkele kenmerken van onze escaperoom: 

 • Inclusief begeleiding van onze crew 
 • Geschikt voor jong en oud 
 • Meerdere groepen per dag 
 • Uniek in Nederland  

Opblaasbare escaperoom “Nacht in de bibliotheek”

Hoe gaaf is het als er een grote escaperoom met vijf kamers op jouw park staat?

 • Tijdsduur: 1 dag (8 x 60 minuten)
  Prijs: €675,- excl. btw en reiskosten, incl. begeleiding
 • Doelgroep: 8+
 • Deelnemers: max. 12 per ronde

Zo ziet het programma eruit

 1. Het begint allemaal met het opbouwen van de escaperoom op eigen locatie. Ons entertainmentteam weet precies waar ze op moeten letten en kunnen dit volledig zelfstandig.  
 2. Daarna is het tijd om de eerste groep te ontvangen en het spel uit te leggen. Wat is er wel de bedoeling en wat juist niet? Onze crew is daar om het spel in goede banen te leiden. 
 3. Zodra de activiteit voorbij is wordt alles weer netjes afgebouwd en meegenomen. 

Leer communiceren, samenwerken en omgaan met druk

Tijdens dit spel is een goede samenwerking van belang. Want alleen op deze manier kunnen deelnemers steeds verder komen in het spel en het uiteindelijke doel bereiken. Naar mate het spel vordert wordt duidelijk hoe een team communiceert, omgaat met druk en keuzes maakt. Spelenderwijs leert jong en oud. Kwaliteiten die waardevol zijn om te leren voor iedereen.  

Hoe moet ik een escaperoom boeken?

De escaperoom boeken? Leuk! Neem contact met ons op. We komen graag meer te weten over jouw wensen, de huidige activiteiten die jij op jouw camping of vakantiepark aanbiedt, wanneer je de escaperoom op eigen locatie wenst en hoe wij jou het beste kunnen helpen. 

We denken met je mee

We kijken graag mee naar de mogelijkheden voor jouw camping of vakantiepark. Heb jij behoefte aan activiteiten die van A tot Z geregeld worden of juist spellen waarmee jouw eigen team mee aan de slag kan? Alles is bespreekbaar. Samen vinden we een oplossing die het beste aansluit op jouw wensen.

Advies nodig?

Welke Special past het beste bij jouw locatie? Neem zeker contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wij bieden ook een workshop dans - op locatie

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid