Escaperoom - op locatie

Uw gasten tijdens hun verblijf een unieke ervaring bezorgen? Hoe gaaf is het dan als er een escaperoom op uw park staat? Een leuke activiteit voor jong en oud. We hebben verschillende kamers beschikbaar die we op elke locatie kunnen opbouwen. Spanning, beleving, samenwerken uitdaging en natuurlijk fun vormen de basis van een escaperoom op locatie. Volledig verzorgd door Cosmo-entertainers 

Wat houdt de escaperoom op locatie in?

Wanneer u een escaperoom op locatie boekt bij ons, dan staat ons behulpzame team voor u klaar. U wordt begeleid door minimaal één Cosmo entertainer die met of zonder het aanwezige entertainmentteam de activiteit zal opbouwen, begeleiden en afbreken. Alles wordt vooraf afgestemd met de parkmanager. Een escaperoom wordt uitsluitend ingepland mits aan alle voorwaarden voldaan kan worden op de betreffende locatie.  

Hieronder enkele kenmerken van onze escaperooms: 

 • Inclusief begeleiding van onze crew 
 • Geschikt voor jong en oud 
 • Meerdere groepen per dag 
 • Uniek in Nederland  

Zo ziet het programma eruit

 1. Het begint allemaal met het opbouwen van de escaperoom op eigen locatie. Ons entertainmentteam weet precies waar ze op moeten letten en kunnen dit volledig zelfstandig.  
 2. Daarna is het tijd om de eerste groep te ontvangen en het spel uit te leggen. Wat is er wel de bedoeling en wat juist niet? Onze crew is daar om het spel in goede banen te leiden. 
 3. Zodra de dag voorbij is wordt de kamer weer netjes afgebroken en meegenomen. U heeft nergens omkijken naar. 

Welke escaperooms kan ik huren?

We hebben twee verschillende kamers die u kunt boeken. Hieronder leest u meer over het thema, de duur en de moeilijkheidsgraad van de verschillende escaperooms.  

Opblaasbare escaperoom “Nacht in de bibliotheek”

In deze opblaasbare escape room, die op locatie wordt geplaatst, ga je in de vijf kamers op zoek naar alle hints. Lukt het jou en je team om, binnen de tijd, alle uitdagende puzzels op te lossen en te ontsnappen uit “de Bibliotheek”?! 

 • Tijdsduur: 1 dag (8 uur)
  Prijs: €645,- excl. btw, incl. begeleiding
 • Doelgroep: 8+
 • Maximum aantal deelnemers: 10 personen

Escaperoom “Waar is Esther?”

Esther wordt al een tijdje vermist. Los de puzzels op en ontsnap met de sleutel. 

Voor het uitvoeren van deze escaperoom gaan we op uw locatie op zoek naar een geschikte ruimte. 

 • Tijdsduur: 1 dag (8 uur)
  Prijs: €599,- excl. btw 
 • Tijdsduur: bij afname van 3 dagen (24 uur)
  Prijs: €1500,- excl. btw
   
 • Doelgroep: 14+ 
 • Maximum aantal deelnemers: 10 personen 

 

Leer communiceren, samenwerken en omgaan met druk

Tijdens dit spel is een goede samenwerking van belang. Want alleen op deze manier kunnen deelnemers steeds verder komen in het spel en het uiteindelijke doel bereiken. Naar mate het spel vordert wordt duidelijk hoe een team communiceert, omgaat met druk en keuzes maakt. Spelenderwijs leert jong en oud. Kwaliteiten die waardevol zijn om te leren voor iedereen.  

Hoe moet ik een escaperoom boeken?

Uw escaperoom boeken? Dat doet u door contact met ons op te nemen. We komen graag meer te weten over uw wensen, de huidige activiteiten die u op uw camping of vakantiepark aanbiedt, wanneer u de escaperoom op eigen locatie wenst en hoe wij u het beste kunnen helpen. Vervolgens gaan we alles in gang zetten. We houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.  

We denken met u mee

We kijken graag mee naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark. Heeft u behoefte aan activiteiten die van A tot Z geregeld worden of juist spellen waarmee uw eigen team mee aan de slag kan? Alles is bespreekbaar. Samen vinden we een oplossing die het beste aansluit op uw wensen.

Advies nodig over welke escaperoom op locatie het beste bij uw park past?

Advies nodig over welke escaperoom op locatie het beste bij uw park past? Neem zeker contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wij bieden ook een workshop dans - op locatie

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid