Workshop dans

Dansen vormt een belangrijk onderdeel van elk entertainmentprogramma van een vakantiepark. De vrolijke muziek zorgt ervoor dat de voetjes eens flink van de vloer gaan. Sfeer, gezelligheid en samen lekker bewegen; het werkt aanstekelijk! Bij ons heb je keuze uit meerdere dansworkshops.

• Voor de jongere leeftijdscategorie zijn er urban & streetdance workshops, geschikt voor de leeftijd 8 jaar en ouder en 12 jaar en ouder.

• Voor de volwassenen hebben we een Zumba workshop waar er op Spaanse hitjes wordt gedanst. Het zijn allemaal toegankelijke lessen geschikt voor beginners. Cosmo verzorgt graag een workshop dans op jouw locatie. 

De voordelen van een workshop dans  

  • Gezonde en leuke activiteit voor jong en oud 
  • Volledig verzorgd door Cosmo-crewmembers 
  • Werkt ontspannend 
  • Gegarandeerd een afsluiting met een lach op het gezicht 

Omschrijving van de activiteit

Tijdsduur: 1,5 uur 
Doelgroep: vanaf 8+ 
Prijs: € 299,- excl. btw (per workshop) 
Beschrijving: Deze workshop zorgt ervoor gasten de heupen lekker losgooien!  
Keuze uit: Urban & streetdance 8+ of 12+ en Zumba workshop 18+.  

Workshop urban & streetdance 

De workshop urban & streetdance is een leuke en energieke activiteit voor kinderen en jongeren van 8+ en 12+. Deze dansstijlen zijn enorm populair en bieden een combinatie van verschillende stijlen, zoals hiphop, funk en breakdance. Tijdens de workshop urban & streetdance leren jouw gasten niet alleen nieuwe dansbewegingen, maar ook hoe ze hun eigen creativiteit kunnen gebruiken om hun eigen stijl te ontwikkelen. Boek nu de workshop urban & streetdance en geef jouw gasten de kans om hun dansvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben!

Workshop Zumba 

Voor jouw volwassen gasten bieden we een Zumba workshop waar er lekker op Spaanse zomerhits wordt gedanst. Zumba is een populaire fitnessdans die een combinatie biedt van verschillende dansstijlen, zoals salsa, merengue en reggaeton. De deelnemers hoeven geen ervaring te hebben met Zumba, want de Zumba workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. 

Van A tot Z geregeld door onze crew

Samen met de parkmanager stemmen we alle details van de workshop dans af. We vinden een geschikte locatie die voldoet aan alle voorwaarden en eisen. Maar ook denken we na over zaken als een podium, de muziek en het aantal instructeur(s) dat nodig is om de dans workshop te geven. Onze crew zet vervolgens alles in werking en helpt mee met de promotie van de activiteit.  

Een dans workshop boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag meer te weten over jouw wensen, de huidige activiteiten die jij op jouw camping of vakantiepark aanbiedt en op welke datum(s) je de workshop wenst.

Wij zullen alles in gang zetten en jij hebt nergens omkijken naar! 

We denken met jou mee

Inmiddels hebben we ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van de leukste activiteiten voor campings en vakantieparken. We zetten onze kennis en ervaring graag in om van jouw park een succes te maken. Uiteraard denken we met je mee en kijken we waar jouw behoefte ligt. Is dat juist totale ontzorging of activiteiten waarmee jouw eigen team aan de slag kan? Voor elke situatie is een oplossing.  

Bekijk hier onze andere specials

Direct aan de slag?

Interesse in een dansworkshop? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. We vertellen je graag meer over de lessen, onze werkwijze en de opties in jouw situatie. 

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid