Workshop dans

Dansen vormt een belangrijk onderdeel van elk entertainmentprogramma van een vakantiepark. De vrolijke muziek zorgt ervoor dat de voetjes eens flink van de vloer gaan. Sfeer, gezelligheid en samen lekker bewegen; het werkt aanstekelijk! U heeft bij ons keuze uit meerdere workshops dansen.

• Voor de jongere leeftijdscategorie zijn er urban & streetdance workshops geschikt voor de leeftijd 8 jaar en ouder en 12 jaar en ouder.

• Voor gasten van 18+ hebben we een Zumba workshop waar er op Spaanse hitjes wordt gedanst. Het zijn allemaal toegankelijke lessen geschikt voor beginners. Cosmo verzorgt graag een workshop dans op locatie bij uw park. 

De voordelen van een workshop dans  

  • Gezonde en leuke activiteit voor jong en oud 
  • Volledig verzorgd door Cosmo-crewmembers 
  • Werkt ontspannend 
  • Gegarandeerd een afsluiting met een lach op het gezicht 

Omschrijving van de activiteit

Tijdsduur: 1,5 uur 
Doelgroep: vanaf 8+ 
Prijs: € 299,- excl. btw (per workshop) 
Beschrijving: Deze workshop zorgt ervoor gasten de heupen lekker losgooien!  
Keuze uit: Urban & streetdance 8+ of 12+ en Zumba workshop 18+.  

Workshop urban & streetdance 

De workshop urban & streetdance is een leuke en energieke activiteit voor kinderen en jongeren van 8+ en 12+. Deze dansstijlen zijn enorm populair en bieden een combinatie van verschillende stijlen, zoals hiphop, funk en breakdance. Tijdens de workshop urban & streetdance leren uw gasten niet alleen nieuwe dansbewegingen, maar ook hoe ze hun eigen creativiteit kunnen gebruiken om hun eigen stijl te ontwikkelen. Boek nu de workshop urban & streetdance en geef uw gasten de kans om hun dansvaardigheden te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben!

Workshop Zumba 

Voor uw volwassen gasten bieden we een Zumba workshop waar er lekker op Spaanse zomerhits wordt gedanst. Zumba is een populaire fitnessdans die een combinatie biedt van verschillende dansstijlen, zoals salsa, merengue en reggaeton. Uw gasten hoeven geen ervaring te hebben met Zumba, want de Zumba workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onze entertainers begeleiden u stap voor stap bij het leren van de dansbewegingen.  

Van A tot Z geregeld door onze crew

Samen met de parkmanager stemmen we alle details van de workshop dans af. We vinden een geschikte locatie die voldoet aan alle voorwaarden en eisen. Maar ook denken we na over zaken als een podium, de muziek en het aantal instructeur(s) dat nodig is om de dans workshop te geven. Onze crew zet vervolgens alles in werking en helpt mee met de promotie van de activiteit.  

Hoe moet ik een dans workshop boeken?

Uw gasten een ontspannende activiteit aanbieden? Kies dan voor een dans workshop van Cosmo. Boeken doet u door contact met ons op te nemen. We komen graag meer te weten over uw wensen, de huidige activiteiten die u op uw camping of vakantiepark aanbiedt, op welke datum(s) u de workshop wenst en wat u van ons verwacht.  

Wij zullen alles in gang zetten en de zorgen u uit handen nemen. U heeft nergens omkijken naar en uw gasten ook niet! 

We denken met u mee

Inmiddels hebben we ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van de leukste activiteiten voor campings en vakantieparken. We zetten onze kennis en ervaring graag in om van uw park een succes te maken. Uiteraard denken we met u mee en kijken we waar uw behoefte ligt. Is dat juist totale ontzorging of activiteiten waarmee uw eigen team mee aan de slag kan? Voor elke situatie is een oplossing.  

Bekijk hier onze andere specials

Direct aan de slag?

Interesse in een workshop dansen voor uw park? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan. We vertellen u graag meer over de lessen, onze werkwijze en de opties in uw situatie. 

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid