Hospitality volgens Cosmo

Hospitality zit in ons DNA. Onze mensen vallen op door hun gastvriendelijkheid in gedrag en uitstraling. Wij maken aandacht persoonlijk. Zo creëren we connectie en mooie herinneringen.

Met jouw gastvriendelijkheid maak jij het verschil. Het blij maken van anderen maakt jezelf gelukkig. Door jouw gastvriendelijkheid beteken je veel voor een ander. Je krijgt er heel wat positieve energie, waardering en de gunfactor voor terug.

Wij zijn gastvriendelijk voor iedereen: voor onze studenten, opdrachtgevers, samenwerkingspartners en collega’s. Hierdoor creëren we een onbezorgde en leuke studietijd, vakantie, samenwerking en baan.

Gastvriendelijkheid is de rode draad in ons onderwijs, verankert in de organisatie en de succesfactor in contact met ons netwerk. Gastvriendelijkheid begint intern. Wij geven het goede voorbeeld en inspireren zo anderen om ook gastvriendelijk te zijn.

Wij zoeken steeds naar mogelijkheden om de verwachtingen te blijven overtreffen. Of we nu studenten, docenten of medewerkers zijn; wij blijven scherp op onze gastvriendelijkheid.

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid