Mbo-opleiding Entertainment en Events niveau 4

Ben jij goed in het aansturen van een team en heb je een passie voor Entertainment en Events? Tijdens de Cosmo opleiding Entertainment en Events niveau 4 leer jij hoe je je leidinggevende eigenschappen kan inzetten om jouw gasten van een bijzondere beleving te voorzien. We begeleiden jou tot in de uiterste puntjes zodat jij een vliegende start maakt in je carrière. Het organiseren van events, het vermaken van gasten en het aansturen van je team, met de opleiding Entertainment en Events van Cosmo kun je aan de slag als een ware professional.

Ik schrijf me in!

Mbo Entertainment en Events niveau 4

Cosmo staat bekend om praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op entertainment en events in de breedste zin van het woord. Tijdens de opleiding Entertainment en Events niveau 4 leer je om jouw leidinggevende kracht in te zetten om een team aan te sturen en gasten te vermaken. Door stage te lopen bij interessante leerbedrijven doe je ervaring op in het werkveld en ben je meteen inzetbaar voor je werkgever na het afronden van de opleiding. Je werkt samen met je medestudenten aan projecten voor toonaangevende bedrijven in de branche en we organiseren leerzame en leuke activiteiten waarbij je kennismaakt met professionals uit het werkveld.

Welke opleiding past bij jou?

We bieden Entertainment en Events opleidingen aan op zowel niveau 3 als niveau 4. Wanneer je kiest voor niveau 4 dan speelt het leiding geven aan een entertainment team een grote rol. Het is daarom dan ook van belang dat je goed kunt samenwerken met anderen.

Je kunt de opleidingen van Cosmo volgen bij een ROC bij jou in de buurt. Tijdens informatiedagen vertellen onze studenten en medewerkers meer over de opleiding. Twijfel je of deze opleiding wel bij je past? Vul dan de studiekeuzetest in of ga in gesprek met onze oud-studenten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaringen.

Persoonlijke ontwikkeling tijdens de opleiding Entertainment en Events niveau 4

Niet alleen ontwikkel je professionele vaardigheden, ook je persoonlijkheid zal tijdens deze evenementen-opleiding versterkt worden. Je maakt grote stappen op beide vlakken en je persoonlijke coach is daar om je te helpen groeien op persoonlijk gebied. Samen kom je erachter wat jouw passies en krachten zijn en je leert jezelf een stuk beter kennen. Deze zelfkennis kun je goed gebruiken in je verdere professionele carrière of vervolgopleiding. We leiden je zo breed mogelijk op. Zo kan je na het behalen van je diploma nog alle kanten op.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Wil jij de volgende specialist binnen de Entertainment en Events sector worden? En is een beroep in deze branche jou op het lijf geschreven? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. Wij zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen . Neem gerust contact op in geval van vragen. Bekijk ook zeker onze andere opleidingen om een opleiding te kiezen die bij jou past.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid