Mbo-opleiding Evenementen niveau 4

Van het organiseren van feesten en evenementen je werk maken? Ben je een echt organisatietalent en vind je het daarnaast leuk om met mensen in contact te komen? Dan is de Mbo-opleiding Evenementen niveau 4 dé keuze voor jou. We leiden je op voor een carrière in de evenementenbranche. Tijdens deze driejarige opleiding leer je alle ins en outs op het gebied van evenementenorganisatie en hoe je een team aanstuurt. We leiden je op tot leidinggevende in Entertainment en Events. Bovendien kom je in contact met echte professionals uit het werkveld en doe je voldoende praktijkervaring op middels interessante stages. Na het behalen van je diploma Mbo-opleiding Evenementen niveau 4 kun je doorstuderen of aan de slag in het werkveld.

Ik schrijf me in!

Leidinggevende Entertainment en Events volgen

De opleiding leidinggevende Entertainment en Events niveau 4 is een driejarige opleiding met een sterk praktijkgerichte insteek. Gedurende jouw studententijd aan de Cosmo Academy leren we je alle fijne kneepjes van het vak en stomen je klaar voor eventueel een succesvolle loopbaan in de evenementen sector. Je maakt kennis met alle aspecten van evenementenorganisatie. We brengen je niet alleen theoretische kennis bij, ook leer je deze kennis omzetten in de praktijk. Je loopt twee keer stage bij toonaangevende bedrijven uit de branche in het binnen- en/of buitenland. Deze keuze laten we aan jou over. Ook zul je regelmatig met specialisten uit het werkveld in contact komen. Denk aan een gastles of een bedrijfsbezoek. Ook heb je tijdens je opleiding de mogelijkheid om je in te schrijven voor gave bijbanen.

Welke opleiding kies jij?

Als Evenementen niveau 4 student is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je het leuk vindt om teamgenoten aan te sturen. Daarbij ben je stressbestendig en kan je prima werken in een dynamische en soms hectische omgeving. Een flexibele houding aannemen is voor jou dan ook geen enkel probleem. Plannen, overzicht bewaren, in teamverband werken en snel schakelen: na het afronden van de mbo-opleiding Evenementen niveau 4 ben je een echte duizendpoot die meewerkt aan gave projecten en evenementen. Als je ervoor kiest om de Evenementen opleiding te volgen op niveau 4 dan speelt het leiding geven aan een evenementen team een grotere rol dan op niveau 3. We bieden de opleiding op zowel niveau 4 als niveau 3 aan. 

Je kunt de opleidingen van Cosmo volgen bij een ROC bij jou in de buurt. Tijdens informatiedagen vertellen onze studenten en medewerkers meer over de opleiding. Twijfel je of deze opleiding wel bij je past? Vul dan de studiekeuzetest in of ga in gesprek met onze oud-studenten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaringen.

Aandacht voor iedere student gedurende de Evenementen opleiding niveau 4

Als Evenementen niveau 4 student onderga je een hele verandering. In een relatief korte periode stomen wij jou klaar voor een carrière in de evenementen sector. Je maakt grote stappen en ontwikkelt jezelf op zowel professioneel als persoonlijk gebied. Jouw persoonlijke coach is daar om je te helpen groeien op persoonlijk vlak. Samen gaan jullie op zoek naar je krachten en passies. Je leert jezelf een stuk beter kennen en deze kennis komt goed van pas bij je verdere professionele loopbaan. Doordat we je breed opleiden, kun je nog alle kanten op. Wil je doorstromen naar het hbo of gelijk het werkveld betreden? Alles is mogelijk.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Ben jij het aanstormend talent van de evenementen branche? Schrijf je dan direct in voor de opleiding Leidinggevende Entertainment en Events niveau 4 bij een ROC bij jou in de buurt. Je schrijft je in via het ROC in Den Bosch, Haarlem of Heerenveen. Wil je meer weten over de opleiding? Neem dan direct contact met ons op of bezoek een open dag. Onze medewerkers en studenten beantwoorden graag al je vragen en delen hun ervaringen met je. 

Ik schrijf me in!

Meer weten over de Evenementen opleiding niveau 4?

Aanmelden voor een informatiedag?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid