Mbo-opleiding Entertainment en Events niveau 3

Ben je sterk in het samenwerken met anderen en spreekt het organiseren van events je aan? Ontdek dan de mbo-opleiding Entertainment en Events niveau 3 van Cosmo. Hier leer je jouw kwaliteiten en passie optimaal te benutten om je gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De entertainment en events branche is een dynamische omgeving waarbij veel komt kijken, daarom wordt je ook breed opgeleid. Gedurende de opleiding bereiden we je voor op een carrière binnen de entertainment en events sector. Zo ben jij straks een aanstormend talent in het opzetten en organiseren van verschillende events en kun je goed werken in een team. Met de opleiding Entertainment en Events van Cosmo maak jij een vliegende start.

Ik schrijf me in!

Mbo Entertainment en Events niveau 3

Cosmo biedt praktijkgerichte mbo-opleidingen met een focus op Entertainment en Events in de breedste zin van het woord. Wij leren onze studenten het verschil te maken met hun gastvriendelijkheid. Beroepen in de Entertainment en Events branche staan in nauw contact met gasten. Het is de taak aan hen om gasten zo goed mogelijk te vermaken. Dit brengen wij onze studenten bij. Dit doen wij door theorie met de praktijk te verbinden. De opgedane theoretische kennis kan perfect worden toegepast in de praktijk waar je ondersteunt en begeleidt wordt door specialisten uit de Entertainment en Events sector. Bovendien werk je aan interessante projecten voor toonaangevende bedrijven uit de branche.

Kies de mbo-opleiding Entertainment en Events die bij jou past

Zowel op niveau 3 als op niveau 4 bieden wij de Entertainment en Events opleiding aan. Je kunt je inschrijven voor de opleidingen van Cosmo bij een ROC bij jou in de buurt. Tevens organiseren wij regelmatig informatiedagen waarbij je meer te weten komt over onze Entertainment en Events opleidingen en wat deze inhouden. Onze huidige studenten en medewerkers vertellen graag meer over onze mogelijkheden en helpen jou bij het maken van de juiste studiekeuze.

Persoonlijke ontwikkeling

Na het behalen van je diploma ben je uitgegroeid tot een professional op het gebied van Entertainment en Events. Jij weet als geen ander hoe je gasten vermaakt en entertaint. We vinden het ook belangrijk dat jij als persoon groeit. Daarom krijgt iedere student bij Cosmo een persoonlijke coach toegewezen. De coach helpt jou bij het behalen van je persoonlijke en professionele doelen en laat je inzien waar je goed in bent. Door ook je persoonlijkheid een flinke ontwikkeling te laten doorstaan, ben je straks helemaal klaar om als professional aan de slag te gaan binnen de Entertainment en Events sector.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Past een opleiding Entertainment en Events perfect bij jou en zie jij jezelf als de volgende specialist in de branche? Schrijf je dan nu in bij een ROC bij jou in de buurt. Wij zijn actief in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Voor vragen of aanvullende informatie kun je gerust contact met ons opnemen.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid