Werken bij Cosmo

Cosmo bestaat uit Cosmo Academy en Cosmo Entertainment.

Wij geloven in het talent van jonge mensen. Dat is de reden waarom we mensen opleiden in de wereld van hospitality, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot jonge professionals om trots op te zijn. In binnen- en buitenland bieden wij opleidingen, trainingen, stages en werkervaring.

Als mbo-opleider werken we nauw samen met ROC’s in het land. In Den Bosch, Haarlem, Hoofddorp en Heerenveen verzorgen wij Leisure en Travel opleidingen in een vorm van uitbesteding. Als full-service entertainmentbedrijf tillen wij activiteiten en entertainmentprogramma’s naar een hoger niveau.

Vacatures

Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s. Van enthousiaste teamleiders en entertainers tot docent, praktijktrainer, front-officemedewerker of andere staffuncties.

Vacatures

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar mensen met dezelfde passie voor entertainment en hospitality als wij. Zie jij jouw kennis als toegevoegde waarde voor Cosmo of denk jij jouw enthousiasme voor dit mooie vak over te kunnen brengen aan jonge studenten. Stuur ons dan jouw motivatie!

Open sollicitatie

Cosmo DNA

Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zitten in ons dna. Dat zijn dus ook de kwaliteiten die we zoeken in onze medewerkers. Elke werkdag bij Cosmo is anders en zien we een kans dan pakken we die met beiden handen aan; als TEAM.

Cosmo DNA

Interesse gewekt?

Hoe solliciteer ik?

Heb je een baan gezien die bij je past of wil je een open sollicitatie sturen? Solliciteer dan direct via de knop onder de vacature of mail; hr@wearecosmo.nl.

Sollicitatieprocedure

Arbeids voorwaarden

We are Cosmo! Er zijn heel veel redenen om bij Cosmo te willen werken. Wat bieden wij jou?

Arbeidsvoorwaarden

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid