Mbo-opleiding Evenementen niveau 3

Bij het organiseren van concerten, festivals, open dagen, beurzen en overige evenementen komt veel kijken. Maar daar draai jij je hand niet voor om. Sterker nog, je haalt veel plezier uit het opzetten, uitwerken en meehelpen organiseren van ieder soort evenement in samenwerking met anderen. Want binnen deze sector is goed kunnen samenwerken essentieel. Tijdens de Evenementen opleiding niveau 3 aan de Cosmo Academy leer jij organiseren als geen ander. We leiden je op tot zelfstandig medewerker Entertainment en Events. Ook brengen we je in contact met de bedrijven en experts binnen vrijetijdsbranche en je doet meer dan voldoende praktijkervaring op door middel van interessante stages. Na het behalen van je diploma kan jij aan de slag als echte professional. 

Ik schrijf me in!

Zelfstandig medewerker Entertainment en Events volgen

De opleiding zelfstandig medewerker Entertainment en Events is een praktijkgerichte driejarige opleiding waarin we jou klaarstomen voor eventueel een succesvolle baan in de evenementen sector. Schoolperiodes worden afgewisseld door vaste stageperiodes waar je de kans krijgt om je talenten te laten zien aan potentiële werkgevers. Zet de theoretische kennis om in de praktijk en ontdek waar je passies liggen. Om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden, loop je twee keer stage. Dit kun je in het binnen- of buitenland doen. Deze keuze is aan jou. Naast interessante stages, doe je nog meer praktijkervaring op. Zo werk je zelfstandig en in teamverband aan toffe projecten en heb je tijdens je opleiding de mogelijkheid om je in te schrijven voor gave bijbanen. 

Voor welke opleiding ga jij?

We bieden de Evenementen opleiding aan op zowel niveau 3 als niveau 4. Het verschil tussen beide opleidingen heeft vooral te maken met jouw vaardigheden en passies. Werk jij graag in teamverband en ligt jouw kracht in communicatie met anderen? Kies dan voor niveau 3. Lijkt het jou leuk om werkzaam te zijn in de evenementen branche, maar om daarnaast ook een team aan te sturen? Dan is de niveau 4 een goede keuze. Je leert dan hoe je als leidinggevende jouw team kunt motiveren en in de juiste richting stuurt. 

Je kunt de opleidingen van Cosmo volgen bij een ROC bij jou in de buurt. Tijdens informatiedagen vertellen onze studenten en medewerkers meer over de Evenementen opleiding niveau 3. Twijfel je of deze opleiding wel bij je past? Vul dan de studiekeuzetest in of ga in gesprek met onze oud-studenten. Zij vertellen je graag meer over hun ervaringen.

Persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor iedere student tijdens de Evenementen niveau 3 opleiding

We willen jou niet alleen op professioneel gebied laten groeien, ook hechten we veel waarde aan het stimuleren van je persoonlijke ontwikkeling. Je bent na het afronden van de opleiding tot zelfstandig medewerker Entertainment en Events een echte duizendpoot. Zowel zelfstandig werken als samen met een team: jij kan het allemaal. Daarnaast krijgt iedere student een persoonlijke coach aangewezen. Deze staat voor je klaar en je kunt gesprekken aanvragen wanneer je hier behoefte aan hebt. Samen ga je op zoek naar de dingen die jou motiveren en laten we zien waar je kwaliteiten liggen. Hierdoor heb je een stevige persoonlijkheid en volop kennis van de branche na het behalen van je diploma.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Zie jij een evenementenorganisatie opleiding wel zitten? Schrijf je dan direct in voor de opleiding zelfstandig medewerker Entertainment en Events bij een ROC bij jou in de buurt. Je schrijft je in via het ROC in Den Bosch, Haarlem of Heerenveen. Zou je graag wat meer willen weten over de opleiding? Neem dan contact met ons op of bezoek een informatiedag. Onze docenten en studenten delen graag hun persoonlijke ervaringen met je en geven aanvullende informatie over de opleiding. Zo maak je ongetwijfeld de juiste (studie)keuze.

Ik schrijf me in!

Meer weten over de Evenementen opleiding niveau 3?

Aanmelden voor een informatiedag?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid