Mbo-opleiding Hospitality niveau 4

Ben jij iemand die graag anderen vermaakt en daarbij een lach op hun gezicht tovert? Dan past de Cosmo opleiding Hospitality niveau 4 perfect bij jou. Tijdens deze 3 jaar leer jij om je kwaliteiten in te zetten en zo jouw gasten te voorzien van een onvergetelijke ervaring. Niet alleen bedenk jij hoe je de gasten het beste kan vermaken, je voert jouw ideeën ook uit. Daarnaast stuur jij het team aan om gasten de dag van hun leven te bezorgen. Cosmo biedt praktijkgerichte opleidingen waar je kennis opdoet door middel van interessante projecten en leer je de fijne kneepjes van het vak door samen te werken met specialisten op het gebied van Hospitality. Na deze 3 jaar ben jij opgeleid tot leidinggevende. De vaardigheden die je hier leert komen goed van pas in het werkveld of in een vervolgstudie.

Ik schrijf me in!

Mbo Hospitality niveau 4

Bij Cosmo staat gastvriendelijkheid centraal. Wij zijn gastvriendelijk voor onze studenten en wij leren hen gastvriendelijk te zijn naar de gasten. De gasten een bijzondere ervaring geven en betrokken zijn bij een vakantie, uitje of evenement. Onze studenten maken het verschil. Door theorie met praktijk te combineren ben jij van alle markten thuis. Wij geloven in de kracht van doen. Daarom loop je stage bij verschillende leerbedrijven uit de Hospitality branche. Hier leer je hoe je precies kan inspelen op de behoeftes van jouw gasten en zorg jij dat de neuzen van alle teamleden dezelfde kant op wijzen. Door jouw sterke motivatie en goed leiderschap til jij de gastvrijheid van iedere gelegenheid naar een hoger niveau.

Kies de opleiding die bij jou past

Cosmo heeft verschillende opleidingen op het gebied van Hospitality. Wil je graag leren hoe je gasten entertaint en tegelijkertijd een team aanstuurt die voor jou werkt? Dan is de mbo-opleiding Hospitality niveau 4 de studie voor jou. Haal jij meer plezier uit werken in teamverband, maar wel op een zelfstandig niveau binnen de Hospitality branche? Dan is de Cosmo Academy niveau 3 wellicht de juiste keuze.

Je passie ontdekken tijdens de opleiding Hospitality niveau 4

Om je van top tot teen voor te bereiden op een vervolgstudie of op het werkveld delen wij, onze docenten en professionals uit de branche, graag onze kennis. Wij helpen jou bij het vinden van jouw passie en ondersteunen jou in de verdere ontwikkeling. Wij staan voor jou klaar. Voor je het weet is je studententijd voorbij. Cosmo zorgt voor een studietijd waar je met veel plezier op terugkijkt. De inspirerende docenten, unieke ervaringen en gezellige medestudenten dragen hier allemaal aan bij. Tijdens de opleiding Hospitality niveau 4 wordt je begeleidt door een persoonlijke coach die helpt het maximale uit je opleiding te halen. Zo wordt jij klaargestoomd voor een carrière in de Hospitality branche en ben je klaar voor de volgende uitdaging.

Het harde werken wordt beloond met een diploma. Die komt goed van pas wanneer je aan de slag gaat bij een werkgever of wanneer je doorstudeert. Met de opleiding Hospitality niveau 4 ben jij breed opgeleid en kan je alle kanten op binnen de recreatie en Hospitality branche.

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Herken jij jezelf terug in bovenstaande eigenschappen? Schrijf je dan in bij een ROC bij jou in de buurt. De opleiding Hospitality niveau 4 is te volgen in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Binnen 4 jaar een diploma en een flinke dosis kennis en vaardigheden op zak. Wil je meer weten over de mbo-opleiding Hospitality niveau 4? Neem dan direct contact met ons op. Om een weloverwogen keuze te maken raden we je aan om ook eens een kijkje bij onze andere opleidingen te kijken.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid