Bol-opleiding

Op zoek naar een BOL-opleiding die perfect bij jou past? Dan ben je bij Cosmo Opleidingen aan het juiste adres. Wij zijn de opleider op het gebied van Toerisme, Recreatie, Leisure en Hospitality. Cosmo staat voor kwalitatief goed scorende bol-opleidingen en veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Tijdens je opleiding leer je van docenten die actief zijn in het werkveld en loop je stage bij interessante bedrijven in Nederland of in het buitenland. Werk samen met andere studenten aan projecten voor echte bedrijven en wordt een professional in de wereld van toerisme, recreatie of een van onze andere specialiteiten.

Bol-opleiding van Cosmo

Tijdens de bol-opleiding van Cosmo word je voorbereid op het leven als professional in het werkveld. Je leert gastvrij, georganiseerd en creatief te denken én te doen. Kenmerken voor een bol-opleiding is de mix van lessen die je op school volgt en de stages en projecten die je voor bedrijven in het werkveld uitvoert. Cosmo heeft een unieke samenwerking met een groot aantal erkende leerbedrijven die uitdagende en zeer leerzame stages aanbieden. Kies voor een stage bij jou in de buurt of spreid je vleugels en meld je aan voor een buitenlandse stage.

Onze bol-opleidingen zijn gericht op het ontwikkelen van studenten door ze persoonlijk te begeleiden. Wanneer jij je aanmeldt voor een opleiding van Cosmo krijg je een persoonlijke coach toegewezen. Deze coach helpt jou om het meeste uit je opleiding en je carrière te halen door je te adviseren of door vragen te beantwoorden die jij hebt. Ook onze docenten staan voor je klaar om je voor te bereiden op het leven als een professionele gastvrouw of -heer.

Welke Bol-opleidingen bieden wij aan?

Cosmo biedt verschillende bol-opleidingen aan via drie ROC’s in Nederland, gevestigd in Den Bosch, Haarlem en Heerenveen. Deze opleidingen zijn gericht op het gebied van toerisme, recreatie, entertainment en evenementen. Volg een van onze niveau 3 opleiding om als zelfstandig medewerker aan de slag te gaan of word opgeleid als een leidinggevende tijdens een van onze niveau 4 opleidingen.

De Cosmo Academy op niveau 4 duurt in totaal drie jaar. Je kunt de opleiding ook versneld volgen wanneer je in het bezit bent van een havo diploma of overgangsbewijs van havo 4 naar havo 5. In dit geval duurt de opleiding twee jaar. De Cosmo Academy op niveau 3 duurt in totaal twee en een half jaar.

Voor welke studie kies jij?

Het vinden van een geschikte bol-opleiding die past bij jouw interesses en kwaliteiten is voor de meeste studenten een uitdaging. Daarom organiseren we verschillende informatiedagen om nieuwe studenten kennis te laten maken met onze opleidingen. Hier leer je de verschillende bol-opleidingen van Cosmo beter kennen en kun je terecht met je vragen. Voor persoonlijk advies kun je ook altijd contact met ons opnemen.

Onze partners

Cosmo werkt nauw samen met erkende leerbedrijven die jou de kans bieden om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk niveau. Samen met het bedrijfsleven zorgen we voor uitdagende opdrachten, de beste begeleiding en een fijne omgeving, zodat jij het meeste uit je bol-opleiding bij Cosmo haalt.

Inschrijven voor een bol-opleiding bij Cosmo doe je altijd bij een van de aangesloten ROC’s. Voor meer informatie over Cosmo en onze opleidingen kun je uiteraard wel contact met ons opnemen.

Neem contact op

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid