Mbo-opleiding Leisure niveau 3

De leisure branche is een omgeving die niet stilstaat en waarbij gastvrijheid- en vriendelijkheid centraal staan. Kortom, jij zorgt voor een unieke belevenis met het beste belang voor je gasten voor ogen. Jij bent verantwoordelijk voor een bijzondere invulling van de vrijetijdsbesteding, in iedere zin van het woord: je gasten vermaken en entertainen. Zo bezorg je gasten op een camping- of bungalowpark, hotel of attractiepark een dag om nooit meer te vergeten. Hier zet jij je vrolijke en creatieve karakter in samen met jouw sterkte organisatie- en samenwerkvaardigheden om een lach op de gezichten van jouw gasten te toveren. Een mbo-opleiding Leisure niveau 3 bij Cosmo bereidt jou voor op een carrière in de leisure sector. We leiden je breed op door de vele praktijkervaringen en leren door te doen. Daarnaast beschikt Cosmo over een zeer breed aanbod mbo-opleidingen. 

Ik schrijf me in!

Mbo Leisure niveau 3 volg je bij Cosmo

Gedurende jouw studietijd leer je door te werken en te doen. De theorie kun je meteen in de praktijk toepassen en jouw leerbedrijf tonen wat je in huis hebt. Wij leren jou alles wat je moet weten om een succesvolle start te maken in het werkveld of in je vervolgstudie. We leiden je op tot een professional die iedere ervaring uniek weet te maken en daarbij soepel kan samenwerken met medestudenten of collega’s. Een dag in de leisure branche is dynamisch en geen enkele dag is hetzelfde. Dat is voor jou geen enkel probleem. Jij weet precies hoe je je gasten het beste kunt vermaken. Daarbij ben je gastvriendelijk en ontvang je iedereen met open armen. Je werkt in groepsverband, maar je kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Tijdens deze opleiding werk je aan interessante projecten en loop je stage bij toonaangevende bedrijven binnen de leisure sector.

Weet jij al welke opleiding bij jou past?

Vrijetijdbesteding varieert van vermaak in hotels tot aan het entertainen van kinderen op een camping. Je kunt met een opleiding Leisure niveau 3 alle kanten nog op, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en kwaliteiten. Vind jij entertainen in de leisure branche het allerleukste wat er is? En kun je het hiernaast ook goed met anderen vinden? Dan is de mbo Leisure niveau 3 opleiding écht iets voor jou. Ligt jouw passie meer bij het leiding geven? Dan is de Cosmo Academy niveau 4 een logische optie.

Waarom kiezen voor Mbo Leisure niveau 3?

Onze docenten zijn zelf ervaren op het gebied van vrijetijdsbesteding. Zij leren jou alle kneepjes van het vak en willen jou zien uitgroeien tot ware professional. Je studietijd wordt onvergetelijk door de ervaringen die je opdoet en de nieuwe mensen die je onderweg leert kennen. Bovendien is jouw persoonlijke coach er om je tijdens de opleiding Leisure niveau 3 te helpen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Na deze jaren ben je klaar om je carrière te lanceren.

Waarom we je zo breed mogelijk opleiden? Zo kan jij na je studie boordevol kennis doorstuderen of gelijk het werkveld betreden.

Open dagen

Om een goed beeld te krijgen van de opleiding en wat je allemaal kunt verwachten, nodigen wij je graag uit om een open dag te bezoeken. Tijdens de open dag komen er verschillende mensen aan het woord en krijg je een beter beeld van de school. Je proeft de sfeer en krijgt ook de mogelijkheid om vragen te stellen. De optimale voorbereiding op een succesvolle studiekeuze. 

Ervaringen van (oud)-studenten

Wil je graag weten hoe oud-studenten de opleiding hebben ervaren? Op onze website komen  verschillende studenten aan het woord. Daarnaast nodigen wij jaarlijks onze oud-studenten uit op de open dagen. Heb jij een brandende vraag of wil je eens horen hoe de opleiding wordt beleefd door een student? Dan is dat uiteraard mogelijk. 

Meer weten over de opleiding of direct inschrijven?

Zie jij jezelf al gasten vermaken op een dagje uit? Dan is de Leisure opleiding niveau 3 de opleiding voor jou. Je kunt je inschrijven voor deze opleiding bij een ROC bij jou in de buurt. Je kunt een leisure opleiding niveau 3 volgen op de locaties; Den BoschHaarlem en Heerenveen. Voor vragen of aanvullende informatie over deze opleiding kan je altijd even contact met ons opnemen. We helpen je graag bij het maken van de juiste studiekeuze.

Ik schrijf me in!

Aanmelden voor een informatiedag?

Nieuws en Blogs

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid