Workshops op locatie

De kinderen (en ouders) op uw vakantiepark of camping een onvergetelijk verblijf bezorgen? Maak het verschil door workshops op locatie aan te bieden. Volledig verzorgd door Cosmo entertainers, zodat u nergens omkijken naar heeft. We hebben verschillende soorten workshops die we op uw park kunnen realiseren. Ontdek de mogelijkheden! 

Waarom een workshop op eigen locatie aanbieden?

Op een park is het belangrijk dat er voor de gasten voldoende activiteiten te doen zijn. Naast de reguliere en bekende activiteiten kunt u zich met uw park onderscheiden van concurrenten door exclusieve en vernieuwende bezigheden aan te bieden, zoals workshops. Tevreden kinderen zorgen voor blije ouders en dus ook voor terugkerende klanten of zelfs nieuwe klanten.  

Wat voor workshops op eigen locatie bieden wij aan?

Hieronder vindt u het overzicht van de workshops op eigen locatie die wij aanbieden. Voor elke activiteit zijn er één à twee Cosmo entertainers aanwezig. Afhankelijk van het type workshop kan dit aantal uitgebreid worden met medewerkers van het park of Cosmo.  

 

MAKE YOUR TEDDY

Tijdsduur: 1,5 uur
Doelgroep: 4+
Prijs: €499,- excl. btw en reiskosten
Deelnemers: 25 

Beschrijving: Maak je eigen knuffel en ontdek de wereld van creativiteit!

DANSWORKSHOP 

Tijdsduur: 1,5 uur
Doelgroep: 8+, 12+ of 18+
Prijs: € 299,- excl. btw en reiskosten (per workshop)
Deelnemers: 20

Beschrijving: Deze workshop dans zorgt er voor dat jullie gasten de heupen lekker los gooien! Keuze uit: Urban, streetdance 8+ of 12+ en Zumba workshop 18+. 

LIPDUB MAKEN 

Tijdsduur: 3 uur
Doelgroep: 4+
Prijs: €699,- excl. btw en reiskosten
Deelnemers: minimaal 10

Beschrijving: Wil je naast een gave activiteit voor de kinderen ook een toffe video voor jouw camping of vakantiepark? Dan past deze activiteit zeker bij jou! 

GRAFFITI WORKSHOP 

Tijdsduur: 1 of 2 uur
Doelgroep: 8+
Prijs: €500,- of €850,- excl. btw
Deelnemers: max. 25 per uur 

Beschrijving: Deze stoere kunstvorm is toch echt iets wat je ooit gedaan moet hebben! Leer hoe dit in zijn werking gaat. 

Hoe werkt het inhuren van deze special?

Een workshop gevonden die goed past bij het entertainmentprogramma van uw park? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voordat onze crew de workshop op locatie op poten komt zetten, gaan we in gesprek met de parkmanager. Onderling stemmen we alle details af en kijken we of de locatie voldoet aan alle voorwaarden. Daarna plannen we de workshop definitief in en kan de promotie van start. 

Waarom kiezen voor Cosmo?

Als u voor één van onze “Specials” kiest, dan zorgen wij dat dit van A tot Z wordt geregeld! Denk aan de medewerkers om de activiteiten te begeleiden tot aan de promotie op het park. 

  • Elke workshop wordt met skills, ervaring & plezier uitgevoerd
  • Wat u ook boekt, het wordt gegarandeerd een succes
  • Geschikte activiteit voor elke doelgroep
  • Onze activiteiten zijn duurzaam, leerzaam, kind- en oudervriendelijk
  • Alle deelnemers sluiten de activiteit af met een lach op hun gezicht
     

Neem contact met ons op 

Twijfelt u tussen verschillende workshops op locatie of weet u niet zeker welke activiteit het beste bij uw park past? Neem zeker contact met ons op. We geven u graag persoonlijk advies. Alles is bespreekbaar.  

Reviews

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid