Schuimparty - op locatie

Jouw gasten tijdens hun verblijf een unieke ervaring bezorgen? Dompel ze onder in ultiem vakantieplezier met onze spetterende schuimparty! Een outdoor party vol schuim, muziek en plezier. De gasten beleven een schuimfeest waar ze nog vaak met plezier aan terug zullen denken. Een leuke activiteit voor jong en oud op locatie. Deze Special is te boeken met of zonder DJ.

Wat houdt de schuimparty op locatie in?

Wanneer je de schuimparty op locatie bij ons boekt, dan staat ons behulpzame team voor jou klaar. De activiteit wordt begeleid door minimaal één Cosmo entertainer die met of zonder het aanwezige entertainmentteam de activiteit zal opbouwen, begeleiden en afbreken. Alles wordt vooraf afgestemd met de parkmanager of contactpersoon. Een schuimparty (schuimkanon met of zonder DJ) wordt uitsluitend ingepland mits aan alle voorwaarden voldaan kan worden op de betreffende locatie.  

Hieronder enkele kenmerken van onze schuimparty: 

 • Inclusief begeleiding van onze crew 
 • Geschikt voor jong en oud 
 • Duur: 1,5 uur
 • Onbeperkt aantal deelnemers
 • We maken gebruik van ecologisch schuim: veilig en milieuvriendelijk

Zo ziet het programma eruit

 1. Het begint allemaal met het klaarmaken van het terrein waarop we het feestje gaan bouwen. Ons entertainmentteam weet precies waar ze op moeten letten en kunnen dit volledig zelfstandig.  
 2. Daarna is het tijd om de gasten te ontvangen en de party te starten. Onze crew is daar om alles in goede banen te leiden. 
 3. Zodra de activiteit voorbij is, wordt alles netjes opgeruimd en achtergelaten. Jij hebt nergens omkijken naar. 

Schuimparty met of zonder DJ

Dompel de gasten onder in ultiem vakantieplezier met onze spetterende schuimparty op locatie!

 • Tijdsduur:1,5 uur
  Prijs optie A: €399,- incl. begeleiding, excl. btw en reiskosten
  Prijs optie B: €575,- incl. DJ en begeleiding, excl. btw en reiskosten
 • Doelgroep: 4+
 • Onbeperkt aantal deelnemers

Hoe moet ik een schuimparty boeken?

De schuimparty boeken? Dat doe je door contact met ons op te nemen. We komen graag meer te weten over jouw wensen, de huidige activiteiten die je op jouw camping, vakantiepark of BSO aanbiedt, wanneer je de schuimparty op eigen locatie wenst en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Vervolgens gaan we alles in gang zetten. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.  

We denken met u mee

We kijken graag mee naar de mogelijkheden voor jouw camping, vakantiepark, BSO of evenement. Heb jij behoefte aan activiteiten die van A tot Z geregeld worden of juist spellen waarmee jouw eigen team mee aan de slag kan? Alles is bespreekbaar. Samen vinden we een oplossing die het beste aansluit op jouw wensen.

Advies nodig?

Welke Special past het beste bij jouw locatie? Neem zeker contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Wij bieden ook een workshop dans - op locatie

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid