Stagiairs voor entertainment stage

Jij biedt een stage entertainment aan en bent daarom op zoek naar stagiairs. Of zoals wij ze liever noemen; jong professionals, die weten hoe ze samen met een team jouw gasten een onvergetelijke en unieke ervaring kunnen bieden. Onze stagiairs zijn opgeleid om in te spelen op verschillende type gasten en situaties. Ze hebben geleerd waar zij het verschil kunnen maken met hun persoonlijkheid en talenten.

Onze stagiairs voor jouw entertainment stage starten dan ook met de juiste dosis aan kennis en ervaring aan een nieuw seizoen. Aan enthousiasme en motivatie in ieder geval geen gebrek!

De perfecte stagiairs voor jouw stage entertainment

Waar wij trots op zijn? Onze studenten:

  • Zijn gastvriendelijk;
  • Weten zich mondeling goed uit te drukken;
  • Kunnen zich inleven in de gast en sluiten daar de dienstverlening op aan;
  • Werken zelfstandig, maar zijn ook teamplayers;
  • Stellen zich flexibel op en hebben een goed ontwikkeld organisatievermogen;
  • Nemen gasten mee in hun enthousiasme en hun verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Zeer gemotiveerd en vol goede energie.

Wellicht geven ze tijdens hun stage entertainment nieuwe inzichten of tillen je bestaande werkzaamheden naar een nog hoger niveau.

Wat zijn de voordelen van onze stagiairs voor entertainment stage?

Misschien heb je extra handjes nodig om alle werkzaamheden te verrichten. Of ben je bezig met een project waar de kennis en kunde van onze studenten goed van pas komen? Zet dan de stagiairs van Cosmo in. Met jouw stage kun je stagiairs vormen naar jouw praktijk. Jij bent een belangrijke bron van inspiratie en geeft waardevolle basis- en praktijkkennis mee.

Tevreden aan het einde van de stage? Dan heb je direct goed ingewerkt personeel die al vele kneepjes van de branche kent. Ze kunnen meteen voor je aan de slag en houden jouw bedrijf jong en actueel.

Werkervaring start al op de opleiding

Elk jaar studeren er 250 Cosmo Academy studenten af aan onze mbo-opleidingen entertainment & events (Den BoschHaarlem en Heerenveen) en toerisme (Den Bosch en Haarlem). De start van een mooie carrière begint voor onze studenten al op de eerste dag van de opleiding. En dat merk je. Door intensieve persoonlijke begeleiding van een persoonlijke coach en het continu toepasbaar maken van de geleerde theorie in de praktijk maakt dat onze studenten al veel meters hebben gemaakt.

Jong professionals in ontwikkeling

Vandaar dat wij kunnen stellen dat iedere individuele student bij ons zichzelf aan het ontwikkelen is tot een jong professional. Bovendien komen onze studenten in aanraking met diverse toonaangevende professionals uit het werkveld en werken ze aan interessante projecten. Deze kennis en praktijkervaring nemen zij mee naar volgende stages of functies.

Interesse? Neem direct contact op!

Ben je nog op zoek naar enthousiaste stagiairs die jouw bedrijf komen versterken? Cosmo leidt mbo-studenten op tot professionals op het gebied van recreatie, hospitality en toerisme. Met grote passie en leergierigheid komen onze aankomende studenten graag met werkgevers uit de branche in contact om hier nog meer werkervaring op te doen.

Heb jij interesse? En een plekje open voor een stagiair(e) voor entertainment stage? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We overleggen graag met jou alle mogelijkheden en beantwoorden eventuele vragen.

 

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid