Mbo-opleiding Den Bosch

Midden in Noord-Brabant ligt het bourgondische ’s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch. Maar liefst drie opleidingsrichtingen verzorgen wij hier op de gave campus van het Koning Willem 1 College. In deze gezellige stad vind je nog veel meer leuks en lekkers. Elk jaar trappen wij het nieuwe studiejaar af met de lekkernij van Brabant: de Bossche bol. Misschien niet super gezond, maar ooooooo zo lekker. 

Wil jij studeren in Den Bosch? Schrijf je hier in voor de opleiding Entertainment & Events of Travel & Hospitality

Welke mbo-opleidingen in Den Bosch biedt Cosmo aan?

In Den Bosch vind je de Cosmo Academy op het Koning Willem I College, afdeling Toerisme & Recreatie.

Mbo Entertainment & Events bieden we op zowel niveau 3 als niveau 4 aan. Waar je op niveau 3 opgeleid wordt tot zelfstandig medewerker, leer je op niveau 4 ook je leidinggevende krachten te ontwikkelen.

Mbo Travel & Hospitality kies je wanneer het werken in het toerisme jou meer trekt en wil je kennismaken met andere culturen en talen. Jij laat reizigers zorgeloos genieten van hun vakantie of zakenreis. Met jouw commerciële instelling ontzorg jij bedrijven bij het voorbereiden van hun reizen en evenementen.

Meer weten over de inhoud van de opleidingen?

Leisure & Hospitality

Travel & Hospitality

Hoe lang duren de opleidingen?

Binnen Cosmo zijn er verschillende Bol-opleidingen die je kunt volgen en waar je wordt voorbereid op het leven als professional in het werkveld. Kies je voor een mbo niveau 3 of 4 opleiding, dan duurt deze opleiding 3 jaar. Daarbij doe je veel praktijkervaring op door verschillende stages te volgen. Je ontvangt dan een diploma en hebt daarna de vrijheid om verder te studeren of aan de slag te gaan in het werkveld. Bekijk ons complete aanbod mbo-opleidingen op de website. 

Cosmo Mbo in Den Bosch, de voordelen

Sta jij aan de vooravond van jouw studiekeuze, dan is het natuurlijk goed om jezelf voor te bereiden. Er zijn ontzettend veel verschillende opleidingen en niet iedere school is hetzelfde. De mbo-opleidingen van Cosmo bieden verschillende voordelen. Het is allereerst een goede basis voor je toekomst. In de meeste gevallen zul je immers uiteindelijk een baan vinden die in het verlengde ligt van je opleiding. Dit betekent niets anders dat je jezelf thuis moet voelen in de specifieke sector en hier je uitdagingen in kunt vinden. De kans is immers zeker aanwezig dat je hierin jarenlang actief zult zijn. Daarnaast is er veel ruimte om praktijkervaring op te doen. Hier heb je later nog lang profijt van. Met een mbo-opleiding van Cosmo weet je dus zeker dat je goed wordt voorbereid op een mooie toekomst. 

De Tramkade

De Tramkade is de nieuwste hotspot in Den Bosch die je kan gaan ontdekken. Op de Tramkade vind je niet alleen de Verkadefabriek, de plek om een filmpje te pakken of een voorstelling te bezoeken. Je vindt er veel meer. De oude mengvoederfabriek is omgetoverd tot een hippe locatie met toffe restaurantjes. Ben je toe aan verkoeling? Tegenover de mengvoederfabriek is hard gewerkt aan het realiseren van stadsstrand Witte Sieb. De plek waar jij straks, samen met jouw klasgenootjes kan bijkomen van een drukke maar leerzame dag op de academie.

Schrijf je hier in voor de Cosmo Academy

Verken en ontdek Den Bosch

In Den Bosch hoef jij je nooit te vervelen. Er valt veel te doen. En met veel bedoelen wij ook echt veel. Ontdek de historische stad door een rondvaart te maken op de Binnendieze, ga shoppen in de binnenstad (en vergeet daarbij vooral de leuke boetiekjes in de zijstraten niet) of ga een lekker hapje eten of drinken bij één van de vele restaurants, cafés of barretjes die Den Bosch rijk is. 

Schrijf je direct in of bezoek een informatiedag

De kans is groot dat je voor jezelf al bepaald hebt in welke sector je later werkzaam wilt zijn. De eerste stap om dit te realiseren is het vinden van een opleidingsinstelling die je de benodigde opleiding kan aanbieden. Om deze opties op een effectieve manier te kunnen vergelijken, is het goed om de open dagen van de onderwijsinstellingen te bezoeken. Op dit soort dagen kun je een beeld vormen op welke manier de opleiding wordt aangeboden en heb je een uitstekende mogelijkheid om de sfeer hier eens te proeven. 

Cosmo organiseert verschillende dagen om al onze mbo-opleidingen verder toe te lichten. Ben jij benieuwd naar de sfeer op onze scholen of wil je de ervaringen van (oud)-leerlingen horen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze open dagen. Misschien heb je een aantal vragen of twijfel je tussen verschillende studies. Ook dan is een open dag zeer geschikt om de juiste informatie te ontvangen. Bekijk onze pagina met het overzicht van open dagen en wie weet zien we jou binnenkort!

Schrijf je hier in!

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid