Kom studeren aan de Cosmo Academy in Den Bosch

Midden in Brabant ligt het bourgondische ’s-Hertogenbosch oftewel Den Bosch. Naast dat er niet één, maar twee van onze academies zijn gevestigd in deze gezellig stad, vind je hier nog veel meer leuks en lekkers. Elk jaar trappen wij het nieuwe studiejaar af met de lekkernij van Brabant, de Bossche bol. Misschien niet heel gezond, maar ooooooo zo lekker.

Wil jij studeren in Den Bosch? Schrijf je hier in voor de opleiding Entertainment & Events of Travel & Hospitality

Verken en ontdek Den Bosch

In Den Bosch hoef jij je nooit te vervelen. Er valt veel te doen. En met veel bedoelen wij ook echt veel. Ontdek de historisch stad door een rondvaart te maken op de Binnendieze, ga shoppen in de binnenstad (en vergeet daarbij vooral de leuke boetiekjes in de zijstraten niet) of ga een lekker hapje eten of drinken bij één van de vele restaurants, cafés of barretjes die Den Bosch rijk is.

De tramkade

De tramkade is de nieuwste hotspot in Den Bosch die je kan gaan ontdekken. Op de Tramkade vind je niet alleen de Verkadefabriek, de plek om een filmpje te pakken of een voorstelling te bezoeken. Je vindt er veel meer. De oude mengvoederfabriek is omgetoverd tot een hippe locatie met toffe restaurantjes. Ben je toe aan verkoeling? Tegenover de mengvoederfabriek wordt hard gewerkt aan het realiseren van stadsstrand Witte Sieb. De plek waar jij straks, samen met jouw klasgenootjes kan bijkomen van een drukke maar leerzame dag op de academie.

Onze opleidingen in Den Bosch

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid