Animatieteam inhuren voor uw park?

Verzeker uw gasten van een onvergetelijke vakantie dankzij de inzet, flexibiliteit en kwaliteit van ons animatieteam. Door onze persoonlijke en professionele manier van samenwerken streven we naar het beste resultaat voor u en uw parkgasten. Vanuit eigen beheer verzorgen onze animatiemedewerkers graag het animatieprogramma van uw recreatiepark. Van spectaculaire dansshows tot leuke workshops voor jong en oud! 

Neem contact met ons op

Waar bestaat uit Cosmo-animatieteam uit?

Ons animatieteam bestaat uit diverse professionals die graag kinderen entertainen op uw vakantiepark of camping. Waar de een uitblinkt in het samenstellen van leuke sportactiviteiten, ligt de ander zijn passie bij het begeleiden en aansturen van alle Cosmo- animatiemedewerkers. We maken daarom onderscheid tussen teamleiders en allround entertainers. 

Teamleiders

Wilt u een team met meerdere entertainers? Dan weten we uit ervaring dat het goed is om een teamleider te nemen. Zo is de leiding van het team in handen van één persoon. Hij of zij is diegene die de contacten met u onderhoudt, zodat u snel kunt schakelen. Kortom: een organisatietalent met een flinke dosis kennis en kunde in huis voor het opzetten en uitvoeren van het complete entertainmentprogramma. 

Allround Entertainers

Al onze entertainers zijn breed opgeleid. Dit komt omdat ruim 85% van onze entertainers zijn afgestudeerd aan de Cosmo Academy. Zij kiezen bewust voor een baan in de vrijetijdsbranche en zijn breed inzetbaar. 

Specialisatie van de animatiemedewerkers

Bij Cosmo vinden we het belangrijk dat onze animatiemedewerkers en stagiairs doen wat ze leuk vinden. Wij geloven dat het geluk van ons personeel direct in relatie staat met de kwaliteit van de activiteiten en de begeleiding van de kinderen op uw vakantiepark of camping. Daarom zijn de allround entertainers binnen onze animatieteams gespecialiseerd in verschillende leeftijdsgroepen en daarbij horende activiteiten. Hieronder het overzicht van de specialisaties: 

 • Kids entertainers

Onze kids entertainers houden ervan om bezorgen jong en oud(ers) een onvergetelijke tijd tijdens hun vakantie. Tijdens het organiseren en begeleiden van deze activiteiten kunnen de kinderen en de entertainers hun enthousiasme en creativiteit méér dan kwijt.

 • Rangers  

De Cosmo Ranger club is een van de vele uitblinkers binnen het entertainmentprogramma. Onze getrainde Rangers nemen de kids elke dag mee op avontuur in de bossen. Van vlotten bouwen tot water zuiveren. De prachtige natuur staat centraal tijdens deze activiteiten. Ook zorgen de Kids Rangers ervoor dat het bos schoon blijft en zullen ze 1x per week met de hoofdrangers al het afval uit het bos halen. 

 • Teenage entertainers  

Onze teenage entertainers houden ervan om jongeren (13+) een fantastische tijd te bezorgen. Niet alleen spreken en verstaan zij ‘hun taal’, maar weten hen ook nog eens te motiveren om in actie te komen. Onder het motto: samen maken we een feestje, betrekken zij jongeren bij het maken van het programma. Helemaal op maat gemaakt. En omdat een beetje puber zijn dag vooral relaxed wil beginnen, werken de teenage entertainers, meestal in de middag en avond. 

 • Show entertainers 

Onze entertainers zijn getraind in al onze basisshows. Cosmo onderscheidt zich met de inmiddels bekende dans- en theatershows. Uw gasten zijn direct enthousiast! 

 • Sport entertainers  

Met een enorme drive en passie voor sport organiseren zij alle buiten activiteiten voor jong en oud! 

Cosmo pleit voor een combinatie van animatieteam bestaande uit stagiaires en professionals. Om kwaliteit te garanderen en meer werkgelegenheid te creëren, adviseren wij in een team de verdeling van 40% werknemers en maximaal 60% stagiaires voor de juiste balans. 

Wat zijn de voordelen van onze animatiemedewerkers?

 • Cosmo ontzorgt! In deze tijd waarin u als ondernemer in de toerisme en leisure branche al voldoende moet regelen, is het goed te weten dat Cosmo u volledig kan ontzorgen in uw animatieprogramma; van concept tot personeel en de bijbehorende administratie.
   
 • Uw gasten zijn onze gasten en onze animatiemedewerkers kunnen worden ingezet voor verschillende uiteenlopende werkzaamheden waarbij gastvriendelijkheid centraal staat. Of u nu op zoekt bent naar een enthousiaste entertainer of een leidinggevende in entertainment die zijn zaakjes goed op orde heeft, Cosmo gaat graag voor u aan de slag.
   
 • Cosmo biedt daarbij als standaard service dat ieder team, gedurende het seizoen, begeleid wordt door onze ervaren supervisors. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en ontzorgen wij u zodat u nóg meer tijd heeft voor het contact met uw gasten.
   
 • Daarnaast denken wij graag met u mee voor het opzetten van entertainment op uw park of het optimaliseren van uw huidige animatieaanbod. Ons doel is om u totaal te ontzorgen. 

Animatieteam op een camping of recreatiepark inhuren?

Het creëren van onvergetelijke herinneringen vinden wij het allerleukste om te doen! En daarvoor halen we alles uit de kast. Ons animatieteam op uw camping op recreatiepark maakt er een sport van uw gasten, tijdens hun vakantie of dagje uit, een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het Cosmo-animatieteam inhuren? Dat doet u door contact met ons op te nemen. We horen wat uw wensen en uitdagingen zijn! 

Reviews

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid