Interview met creatief brein Kyara :-)

Deel dit bericht op

Tarzan de kindermusical is het welbekende verhaal voor en door kinderen gespeeld. Vanaf deze zomer te boeken via Cosmo Entertainment. 

 

Nu te boeken!

Kinderen, vanaf de leeftijd 4 jaar, kruipen in de huid van de karakters van Tarzan en stralen in deze toffe kindermusical. Tijdsduur: 1 uur uitvoering + 4 oefenmomenten Prijs: €250,- excl. btw

Meer informatie

Hoe begin je aan een script?

Je begint eigenlijk met visualiseren; hoe zie ik het voor me. Vanuit daar begin je gewoon te typen, niet denken maar doen.

Tarzan is natuurlijk een bestaand concept, dus het verhaal lag al kant en klaar. Mijn creativiteit kon ik kwijt in het ombuigen van het script, zodat het op het podium gespeeld kan worden door alleen kinderen. De teksten moesten vereenvoudigd worden en sommige passages korter en makkelijker.

Waarom heb je juist dit verhaal gekozen?

Het is een herkenbaar verhaal met prachtige muziek en kleding, echt een show voor jong en oud.

Wat leer je kinderen in korte tijd?

In korte tijd leer je kinderen de show van A tot Z, is dat een pittige klus? 100%. Heel veel oefenen, want kinderen doen vaak niet meteen wat je van ze verwacht :-). Maar ik zeg altijd: als je klein begint kun je altijd groot eindigen. Al helemaal met de juiste begeleiding belooft iedere Tarzan de kindermusical keer op keer een succes te worden.

Wat is volgens jou het succes van deze special? Waarom zou iedereen dit moeten boeken?

Het succes van deze show is dat alle aandacht, voor één keer, alleen naar de kinderen gaat. Zij zijn de superstars op het podium met een gaaf decor. Doordat de kinderen in de spotlight staan is de gunfactor nog hoger, niet alleen papa en mama komen kijken maar ook het hele campingveldje waar zij op staan. Naar shows kijken van professionele entertainers is leuk, maar naar een show kijken van en door kinderen -en al helemaal als je eigen kind erin straalt- is magisch!

Deel dit bericht op

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid