Studiekeuze mbo

Wanneer het einde van je middelbare schoolcarrière nadert dan komt er best veel op je af. Eén van de belangrijkste keuzes die je zult moeten maken is de studiekeuze. Dit is niet voor iedereen even makkelijk. Je zult jezelf moeten afvragen waar je goed in bent, wat je leuk vindt en in wat voor werkveld je graag werkzaam wilt zijn of welk beroep je wilt uitoefenen. Ben jij erg gastvrij, kun je goed samenwerken met anderen en zit entertainen in jouw bloed? Maak dan kennis met mbo-opleidingen van Cosmo. Cosmo biedt mbo-opleidingen aan op zowel niveau 3 als niveau 4 door heel Nederland. Je vindt onze academies op de volgende locaties:

  • Den Bosch
  • Haarlem
  • Heerenveen

Wij stomen jou klaar voor een carrière in de toerisme, recreatie, hospitality, leisure of entertainment branche!

Hulp nodig bij het maken studiekeuze mbo

Het is voor de meeste een uitdaging om een geschikte studiekeuze voor het mbo te maken. We willen daarom een zo’n duidelijk mogelijk beeld geven van onze verschillende opleidingen, werkwijze en leeromgeving. Om jou zo goed mogelijk te informeren organiseren wij gedurende het schooljaar meerdere open dagen en informatiedagen. Op deze momenten gaan we dieper in op de inhoud van onze opleidingen en hoe we jou op professioneel en persoonlijk vlak helpen ontwikkelen. Heb je hulp nodig bij het maken van een studiekeuze voor het mbo? Vul dan een studiekeuzewijzer in of neem contact met ons op, we vertellen je graag meer over alles wat Cosmo je te bieden heeft. Daarnaast kan je altijd terecht bij onze (oud) studenten. Zij delen graag hun persoonlijke ervaringen.

Ontdek de verhalen van onze oud studenten

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Cosmo hecht veel waarde aan het geven van persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding. We vinden het belangrijk dat jij van top tot teen voorbereid bent en dus uitgroeit tot een ware professional. Naast het opdoen van ervaring in het werkveld, vinden wij het ook belangrijk dat jij als persoon groeit en ontwikkelt. Daarom krijgt iedere student een coach toegewezen. Samen met jouw coach ontdek je jouw passies, kwaliteiten en hoe jij een verschil maakt met jouw persoonlijkheid. Zo heb je na het afstuderen zowel voldoende theoretische en praktische vakkennis opgedaan én heb je een stevige persoonlijkheid waarmee jij een vliegende start maakt in de branche.

Meer weten over onze opleidingen of direct inschrijven?

Heb je vragen over onze opleidingen of heb je nog wat overtuiging nodig? Neem dan direct contact met ons op of bezoek één van onze open dagen of informatiedagen. We helpen je graag! Gaat jouw hart sneller kloppen van een opleiding in de branche? Dan ben je bij Cosmo aan het juiste adres. Kies de opleiding die bij jou past en schrijf je direct in bij een ROC bij jou in de buurt!

Interesse in een carrière in de hospitality, recreatie, toerisme, leisure of entertainment branche?

Meer informatie over onze mbo top opleidingen?

© wearecosmo.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer/ Privacybeleid